sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hankintoja, uusi musta laukku - New black bag...
Kukaan ei ole varmaan kiinnittänyt huomiota siihen, että olalla on muutamissa asukuvissa keikkunut uusi musta nahkainen käsilaukku. En keräile laukkuja, en varsinkaan merkkilaukkuja, ne ei ole sellainen minun juttuni. Mustalle nahkalaukulle oli kuitenkin tarve, koska sellaista ei komerossa vielä ollut lainkaan, vaan kaksi mustaa työlaukkuani ovat ihan tekonahkaista materiaalia ja niistä toinen sanoi jo työsuhteensa irti. 
Halusin laukun näillä kriteereillä: nahkainen, kestävä, tavallinen, riittävän suuri työlaukuksi (suuri Wega kalenteri kulkee aina mukana), olkahihna, kahva ja musta. Kun tämä Tiger of Swedenin Malins laukku tuli Zoovillagessa (täällä) vastaan 70% alessa niin homma oli kerralla selvä! Täyttää kriteerit ja alennuksessa hintakin oli tavallisen nahkalaukun hintainen ja laukku matkusti kuriirilla perille muutamassa päivässä. Nahka on ihanan pehmeää ja miellyttävää. Täyttä hintaa en missään tapauksessa olisi noin kalliista laukusta maksanut. Mitäs tykkäätte? Hintansa arvoinen kestävä hankinta vai ei? Minulla ei ole ennestään kokemusta Tiger of Swedenin merkistä ja sen kestävyydestä.

Minä jopa laukun saavuttua tutkin tarkastin kaikki ompeleet ja muut kriittiset kohdat koska haluan että laukku kestää käytössä. Metalliosat ovat kestävän oloiset ja messinkisen väriset eli aika huomaamattomat nekin. Eivät aiheuta ainakaan tässä perheessä mitään asukriisiä siksi että olisivat väärää väriä...:))

I dont think that nobody has even noticed my new bag, but its been hanging on my shoudler for a while now as a work bag. Criterions for a new bag were: lether, black, unnoticeable, plain, durable and large enough to fit all the stuff I need for work (among other things my diary). When I saw this Tiger of Sweden Malins bag on 70% it was done deal. Just the perfect bag for my daily use. What do you think?

14 kommenttia:

 1. Teitpäs aika löydön! Ja sinulla tuntuu olevan hyvin samanlainen laukkupolitiikka (ja vaatepolitiikkakin) kuin minulla;)
  Kivaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon uudesta laukusta, saattaapi olla että laukun kanssa ollaan ystäviä monet vuodet! Ekologisempaan suuntaa täällä pikkuhiljaa yritetään ja kestävämpään. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Tyylikäs ja monikäyttöinen laukku, mainio löytö ! Hyvin sopisi itselleni myös ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä pistit pahan.. päätin, etten tälle vuodelle osta enää yhtään laukkua ja kaapissa olisi konjankin värisen laukun kokoinen kolo. Tuo laukkusi on ihana ja kaiken lisäksi sitä näytti olevan alessa myös ruskeana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Katselin sitä ruskeaa hiukan kaihoten, oli NIIN kauniin värinen! Minulla on onneksi melkein samanvärinen jos kaapissa, mutta kyllä tuo huokailemaan pisti. Omassa kun on sisällä vaan yksi pieni vetoketjulokero ja tuossa olisi ollut yksi iso ja yksi pieni ja yhteensä 3 taskua missä tavarat pysyy enemmän järjestyksessä...

   Poista
 4. Kyllä on kaunis laukku ja sopii niin täydellisesti tähän asuusi.

  VastaaPoista
 5. Kivaa sunnuntaipäivää täältäkin toivottelen! Kaunis laukku kertakaikkiaan. Eikä mikään kuukauden juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! Laukku saa luvan pysyä kainalossa monta vuotta!

   Poista
 6. Laukun merkki on minullekin ihan se ja sama, minun silmissäni on ihan sama mitä kenenkin laukussa lukee tai on lukematta :) Mutta tosi on, että erityisesti laukussa nahka materiaalina on huomattavasti parempi kuin tekomateriaalit. Näppärän mallinen tuo löytösi, riittävän iso, jotta puoli omaisuutta mahtuu mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Minä tykkäsin siitä kun tässä laukussa ei oikeastaan lue mitään. Läpän alla pienen pieni logo ja malli on ihan superkäytännöllinen! Just se puoli omaisuutta mahtuu hyvin mukaan...:D

   Poista
 7. Oi mikä löytö ja miten oivalla hinnalla! Minä vannon sen yhden merkin nimeen, lähinnä ulkonäön ja kestävyyden takia, en merkin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Ne sinun laukkusi on kivoja myös, simppelin yksinkertaisia ja yksinkertaisuudessaan kauniita. Ja varmasti kestäviä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)