keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Beige poncho ja harmaa huivi - Beige poncho and grey scarf...Tämä asu kuuluu suoraan kategoriaan kun kaikki muutkin niin minä perässä. Enkä siis tarkoita ponchoa, joka on kuulemma muotia tänä syksynä, vaan beigen ja harmaan yhdistämistä. Ei tule mieleen että olisin koskaan näitä kahta väriä ihan tarkoituksella yhdistänyt, mutta nyt tein niin ja tykkään! Taatusti yhdistän jatkossakin beigen ja harmaan samaan liittoon. Poncho on muutaman vuoden vanha, joka syksy (ja kevät) sen tuolta kaapista kaivan, se on sopivasti villainen ja ihanan lämmin koleisiin syysaamuihin. Muodikas? Ehkäpä sitäkin jos muotijutut paikkansa pitävät, mutta ainakin se oli villaisen huivin kanssa ihanan lämmin. Pochon parhaita puolia on muuten se, että sen voi sujuvasti heittää bleiserin päälle, eikä tarvitse arpoa että mahtuuko kuten takin kanssa. Bleiserin mahtuminen takin alle on minulla ainakin usein tuskaista pähkäilyä ja lopputulos kanittaa ja ahdistaa usein, enkä viitsisi bleiseria myöskään töihin viedäkseni kassiin survoa, joten pisteet poncholle myös siitä.

Keskiviikkoa mennään, sade loppui tältä päivältä ainakin täällä etelässä, viikko on tuntunut hyvin pimeältä ja meillä poltetaankin tuikkuja ja kynttilöitä iltaisin ja vähän ehkä vähän löysäilläänkin tässä syksyn pienesti väsyttävässä pimeydessä. Tänään sain kollegalta lahjaksi ihania tuoksuvia tuikkukynttilöitä, niiden voimin loppuviikkoon! Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella?

This is an outfit that I got the idea for from other blogs and pinterest and I dont mean the poncho. I mean combining beige and grey! I dont think I have ever worn beige and grey in the same outfit in purpose but now I did and I just loved it. Beige an grey go together just great. Im sure Im going to hold on to that thought and use beige with grey in the future too. Poncho is easy to wear and great to put over a blazer in the morning. I dont know about you but I have usually trouble fitting a blazer unnder a coat. But with poncho there is no such a problem so wearing poncho get all the points from me. Its been dark and the fall really is here so I have been a bit lazy in the evening and just enjoying the candle light their cozy light. How have your week been?

12 kommenttia:

 1. Nätti ja varmasti myös mukava asu. Väriyhdistelmä oikein kiva. Kiitos kysymästä, vähän tylyt säät..nyt se on syksy ihan oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Funky and Fifty<3 Se on syksy nyt todellakin. Onneksi sentään vähän saatiin tänäänkin auringonpaistetta!

   Poista
 2. Kaunis poncho, ja varmasti on lämmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Lämmintä viikonloppua sinulle toivottelen.

   Poista
 3. Harmaaseen olen aivan rakastunut, beige ei niinkään mun värini, mutta tuo yhdistelmä on kyllä kaunis ja sopiin sun väreihisi oivallisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Jotenkin syksyssä vaalea väri joskus piristääkin päivää. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Tämä on joskus Espritin alesta hankittu yksittäiskappale. Miten olikin jäänyt sinne yksinään.

   Poista
 5. Upea poncho. Mä rakastan ponchoja, ne on niin ihania käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju<3 Ponchot ovat ihania, mutta joskus kun on tälläinen jättiläinen niin tuntuu että onko tuo reippaan kokoinen yläosa suorastaan liikaa?

   Poista
 6. Maiju sanoi oikein: Ulea poncho. Tulin uudelleen katsomaan tätä, suurensin kuvaa, että oletko itse kutonut. Vastaus tulikin kommenteissa, varmasti ihanan lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollut itse kudottu, vaan jos osaisin ja olisin nopea kutomaan, näitä voisi olla monessa värissä. Villa on niin ihanan lämmin tähän aikaan vuodesta ja ponchoon on ihana käärityä. Ajattelin käyttää talvellakin takin päällä lisälämmikkeenä.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)