maanantai 6. lokakuuta 2014

Ruutua ja tikkiliiviä - Plaid and quilted vest...
 


Viikonlopun lempiasuja ovat aina nämä tikki- ja toppaliivit. Edelleen. Niissä on liikkumisen vapautta ja alle voi laittaa monenmoista. Ruutupaitista, neuletta ja vähän kylmemmällä ilmalla laitan usein paksun poolokauluksellisen puuvillaneuleen. Asustamalla ja kengillä saa vähän ilmettä vaihdettua. Nämä kuvat ovat useampana viikonloppuna otettu, ylin on viime viikonlopulta. Kiva ilma tuli sitten loppujen lopuksi sunnuntaille ja pääsin jo pihahommiinkin. Miten siellä viikonloppu sujui? Maanantaikin jo mennä hujahti. Mukavaa alkanutta viikkoa!

My weekend favourites are these quilted vests. You can dress it down or up rather easily and I enjoy its lightness and its easy to put on no matter what your weekend plans are. Plaided shirt goes great with the quilted vest. Allready monday, enjoy your week!

4 kommenttia:

 1. Minä en osaa ollenkaan käyttää liivejä - ja silti ne ovat kivoja muiden päällä. Tuo sinun tikkiliivisi ihan huutaa, että hei, mä olen lämmin;)
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Liivit on kivoja, harvempi niitä kyllä käyttää se on ihan totta. Minulle siitä on varmaan tullut tapa käytännön syistä kun paljon on liiviä tarvinnut hevos- ja koiramaailmassa. Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Minä aina sinnikkäästi koetan liivien kansa, mutta ei se vaan meinaa oikein onnistua. Sitten koetan aina vaan uudelleen ja uudelleen. Omistankin muutaman liivin. Aika vähällä käytöllä. Vaan kauniitahan ne olisivat kuten sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt muutaman liivikuvasi ja tykkäsin kyllä kovasti, joskus vaan joku juttu ei tunnu omalta. Taidan olla muinaisjäänne näiden liivieni kanssa muutenkin..:)) Harvoin niitä tuolla katukuvassa näkee.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)