tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyn merkit - Signs of Fall...


Vaalea neule näyttää heti syksyisemmältä kun sen kanssa lisää tumman huivin ja jalkaan biker tyyppiset saappaat. Toisela tavalla asustettuna se olisi hyvinkin kesäinen. Tämä on yksi lempparineuleistani, suurimmaksi osaksi puuvillaa, mutta hyvin tarkeni kun laitoin paitiksen sinne alle, lämpimän huivin kaulaan ja biker saappaat. Jalassa tutut Tilda-farkut, tällä kertaa farkunsinisessä värissä. Viikko on jo pyörähtänyt hyvään käyntiin, mukavaa loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! Minä aion lekotella tämän illan ja ehkä vähän kuntopyöräillä. Tänään  jostain syystä vähän laiskottaa!


 

Sand colored sweater looks more fall like when you accessorize it with a dark scarf and put biker boots on. This cotton sweater is one of my favourites and with a shirt under it and warm scarf I can still wear it in a little cooler weather. Its a hard working week again and I feel a bit lazy today after work and just taking it easy this evening. What kind of tuesday plans do you have? Enjoy the week!

2 kommenttia:

  1. kiva rento asu. Puuvilllaneuleet on mukavia, kun niitä voi pitää ympäri vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Puuvilla on villan ohella paras matsku, mutta tämä neule saisi olla ehkä vähän lämpimämpi ja paksumpi. Joskus sattuu että puuvilla on ihan yhtä lämmin kuin villakin.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)