lauantai 15. elokuuta 2015

Uusi laukku ja lauantailinkki - My new bag and saturday link...Terveisiä täältä flunssalandiasta. Loman jälkeen ehdin olla tasan neljä päivää töissä ennen flunssa iski. Taitaa olla ennätys tähän saakka. Yleensähän ensimmäinen flunssakausi käynnistyy kun koulut ovat alkaneet ja pari viikkoa on kulunut. En alkuunkaan ymmärrä mistä olen tämän flunssan mukaani napannut, koska kukaan töissä tai lähipiirissä ei ole flunssassa. Mystinen juttu... Täällä sitä köhitään, aivastellaan ja juodaan kuumaa. Kurkku on kuin olisi kaktuksen niellyt. Onneksi jääkaapista löytyy viime viikonloppuna keiteltyä mustaherukkamehua, josta saa antioksidantteja ja C-vitamiinia.Vielä ennen sairastumista saatiin kuitenkin asukuviakin otettua, sinistä ja valkoista tällä kertaa. Ihan siisti asu toimistollekin jo. Kuvissa näkyy jo aikaisemminkin kuvissa ollut uusi laukku. Pieces:n Travel bag, joka on ollut markkinoilla ainakin sen ajan kun olen blogia kirjoitellut ja olen sen hankkimista miettynyt useaan kertaan. Nyt sen tultua taas kerran alennusmyynteihin ja vanhan konjakin värisen laukkuni hajottua sen vihdoin itselleni ostin ja olen enemmän kuin ihastunut. Se on tuollainen rento, nahkapaloista kokoon kursittu melkoisen tavaramäärän sisäänsä vetävä monitoimilaukku. Sinne mahtuu helposti käsilaukkutavarat, eväät, yhdet kengät ja vaikka neule. Mikä parasta, siinä on olkahihna, jota muissa isoissa laukuissani ei ole. Olkahihnallinen iso laukku on ollut suuri puute komerossani. Nyt saan näppärästi vaikka järkkärinkin mukaan matkaan. 

Launtailinkkinä tänään on  Threads for Thomas, josta löytyy omanlaisia ja aika rohkeitakin asuja. 

Aurinkoista viikonloppua toivottelee nuhanenä<3 


Hello from the sick bed. Ofcourse I got the flu right after one week at work. I dont know if the full blowing a/c had something to do with it but nevertheless Im in a full flu here. I managed though to get some outfit pics from the week. Among those were these to introduce my new cognac/orange leather bag from Pieces. After my old cognac shopping bag broke down I decided that it was about time to get this beauty from the sale. This same bag has been on the market at least for 3 years now and that is how long I have had my eye on it. What do you think? Not too bad even with the blue and white outfit. 

Saturday link today is Threads for Thomas.

Enjoy reading and your weekend and keep away from cold.<3 
14 kommenttia:

 1. Kivasti toi huivi niittaa asukokonaisuuden yhteen. Huivissa toistuu farkkujen väri. Ikävää, että flunssa isku heti loman jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Huivi löytyi laatikosta vähän kuin vahingossa...:))

   Poista
 2. Sinulle kyllä sopii sininen todella hyvin! Ja konjakin värinen laukku kruunaa kokonaisuuden!
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti flunssa pian hellittää, sillä varsinkaan kesällä ei ole kiva sairastaa. Raikkaan sini-valkoinen asu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä täällä vähän flunssaillaan valitettavasti. Nyt molemmat samassa taudissa, mutta eiköhän se pian jo hellitä. Mukavaa alkanutta viikkoa<3

   Poista
 4. Pikaisia paranemisia! Kurjaa kuulla että taasen flussa riepoo siellä. Ihana huivi ja laukku, jetsulleen minun makuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Täällähän se flunssa taasen. Molemmissa...;( Mutta kyllä tämä tästä, mukavaa viikkoa<3

   Poista
 5. ♥pikaista paranemista! Asu ja laukku=täydelliset!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Totta puhut ja vielä enemmän harmittaa kun ilma on niin kaunis!

   Poista
 7. No pöh, flunssaa tuntuu olevan liikkeellä, kun ihmiset palaavat töihin ja opiskelemaan. Mulla on ollut kurkku karhea muutaman päivän, mutta olen vannottanut sitä olemaan levittäytymästä laajemmin ;) Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti PauMau<3 Paranemista harjoitellaan. Toivottavasti pysyy tämä tauti sinusta loitolla! Kurkusta se meinaan täälläkin alkoi...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)