lauantai 29. elokuuta 2015

Pilkkuhame ja lauantailinkki - Skirt with dots and saturday link...Sateisen päivän jälkeen on hyvä herätä taas auringonpaisteeseen. Eipä silti, pidän kyllä sateisistakin päivistä. On ihanaa kuunnella sateen ropinaa ja polttaa kynttilöitä, mutta sitä ehtii tehdä pitkän syksyn aikana vielä monet kerrat. 

Eilen oli ensimmäinen sadepäivä pitkästä aikaa ja huomenna ilmeisesti seuraava? Minulla oli eilen vapaapäivä, mutta kuten usein käy, suunnitelmat vapaan kanssa hieman muuttuivat kun yksi koirista päätti sairastua. Onneksi ei mitään kovin vakavaa, mutta vapaapäivän suunnitelmat ja hommat menivät sen vuoksi vähän poskelleen ja monta kivaa asiaa jäi tekemättä. Olin odottanut että vihdoin tämän flunssan pikkuhiljaa häipyessä olisin päässyt tekemään kaikenlaista kivaa kun tähän asti työ ja flunssa ovat nielaisseet kaikki voimat viimeiset pari viikkoa jo. Odotin myös innolla että ehdin vihdoin lukemaan ihania omalla lukulistallani olevia blogeja, mutta sekin jäi vielä haaveeksi.

Pilkkuhame pääsi tänä kesänä ensimmäistä kertaa päälle. Se on ollut rekillä roikkumassa ja odottamassa jo  pitkän aikaa, mutta ei jostain syystä ole päässyt käyttöön. Olen tainnut käyttää tätä hametta viime kesänä viimeksi. Vaatteena se on minusta hauska pilkkuineen ja kätevine taskuineen. Mallikin on tuollainen ajaton. Kangas on vähän kahisevaa puuvillaa. Yksi ongelma minulla hameen suhteen on. En osaa käyttää sen kanssa oikein mitään takkia. Jos omistaisin farkkutakin, se olisi ensimmäinen valinta tähän hameeseen, mutta kun farkkutakit ovat saaneet lähdön jo ajat sitten tästä huushollista. Enpä osannut silloin ajatella että ne tulevat takaisin muotiin. Minkälaisen takin te siellä ruudun toisella puolella yhdistäisitte tämän hameen kanssa? 

Lauantailinkkinä on tällä kertaa Northwest Blonde, josta löytyy asukokonaisuuksia ihan laidasta laitaan. On pilkkuhametta, raitaa, klassista, räväkkää väriä, erikoisia yhdistelmiä ja vain mielikuvitus on rajana. 

Aurinkoista lauantaita! Elokuun viimeinen viikonloppu, onko se jo aika Venetsialaisille meren ja järvien rannoilla?Its nice to wake up to sunshine after a rainy day. Not that I dont like rainy days. Actually I do. I love to hear the sound of the rain on the roof and light candles, but that is something I have lots and lots of time to do during the Fall so now Im just enjoying these sunny days. 

I wore this dotted skirt first time this summer. I love the skirt and the dots but I have hard time to figure out what kind of a jacket to mix with this skirt. Any ideas? I would love to wear denim jacket with it but I did donate all denim jackets away a long time ago and Im not bying a new one just for this skirt. Little help needed with this issue. Leather would be a bit too much?

Saturday link today is Northwest Blonde, a blog with a huge amount of outfit ideas. 

Enjoy  your weekend<3 

2 kommenttia:

 1. Kiva hame - ja kyllä minäkin tuohon sen farkkutakin yhdistäisin - onneksi itse olin yhden vielä säilyttänyt komeron kätköissä ja tänä kesänä sille onkin ollut käyttöä!
  Kivaa viikonloppua sinne ja toivottavasti hauveli jo voi paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Kyllä vaan hauveli voi jo paremmin, antibiootti puri vaivaan aika nopeasti. Farkkutakille kieltämättä olisi käyttöä, mutta kun takkeja löytyy kaapista enemmän ja vähemmän, niin en aio sortua tällä kertaa ostamaan. Kaunista ja aurinkoista sunnuntaita<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)