tiistai 11. elokuuta 2015

Ruskea pellavapusero ja valkoinen bleiseri - Brown linen blouse and white blazer...


Nyt oikeastaan karkasin arkisista hommista tänne blogistaniaan. Töiden aloittamisen myötä, myös elämäntaparemontti lisätyn liikunnan muodossa on vienyt aikaa kaikelta muulta. Siltä kivalta. Pidennetyt kävelylenkit kieltämättä tuntuvat kropassa. Sääriä särkee, murtunut nilkkakin on ottanut nokkiinsa sen verran että aamuaskareet menevät linkuttaen. Siihen auttaisi tietysti kylmähoito ja kohoasento, mutta kun ei vaan ehdi niin ei! Onneksi kroppakin tottuu lisääntyneeseen liikuntaan, jopa nilkka. Jotain valoa on siis tunnelin päässä...:)) 


Miten viikko on alkanut siellä ruudun toisella puolella? Joko kaikki ovat lomansa lomailleet? Tuntuu haikealta aloittaa taas arkinen puurtaminen, kun on kesää vielä jäljellä. Mietin jo tuossa tosissani että pitäisikö syksyksi jätetty lomaviikko siirtää aikaisemmaksi. Ajatus houkuttaisi kyllä. 

Kameraan on päässyt kertymään aika määrä asukuvia, nämäkin ovat jo viime viikkoisia. Tummanruskea pellavapusero on kummitellut kaapissa käyttämättä vaikka kuinka kauan ja pitkään on ollut ajatuksena kokeilla miltä se mahtaisi näyttää valkoisen bleiserin kanssa. Tykkäsin yhdistelmästä ja seuraavaksi kokeilen valkoisten housujen kanssa. Valkoinen raikastaa kivasti synkän tummanruskean ja pellavapuserollekin tulee jatkossa käyttöä. Se oli jossain vaiheessa hieman kinkkana, mutta nyt sopivan kokoinen ja pääsee taas aktiivikäyttöön.

Mukavaa tiistai-iltaa, minä ja roibostee lähdemme jo unten maille<3I had to escape from all the chores I have going on to get here for a change. Now when the vacation is over its like a panic to get all the things I have started during the vacation done along with my daytime job. 

I found this old dark brown linen blouse from my closet ( and yes shopping in my own closet again..) and I have wanted for a while to see how it goes with the white blazer. I liked the combo. White brightens up the dark brown and next time I will try the blouse with white jeans. Have a good Week<3 

4 kommenttia:

 1. Ihanat farkut! Täällä nautitaan nyt aurinkoisesta säästä, vielä kun on mahdollisuus. <3 Ihania kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Ihania kesäpäiviä sinnekin, toivottavasti niitä saadaan vieläkin!

   Poista
 2. Työt alkoi ja samalla lisääntyi liikunta kun alkoi harrasteet. Nyt on kroppa jumissa ja lihakset kipeinä, hyvä että kädet nousee eilisen salitreenin jäljiltä. Mutta tästä se lähtee ja viikko viikolta kroppa kipeytyy vähemmän :) Mukavan liikunnallista syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari<3 Samoin sinne! Liikunta on aina hyvästä, vaikka kroppa vähän aina valittaakin...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)