lauantai 22. elokuuta 2015

Täti Monika eli väripilkkuja torille ja lauantailinkki - Pop of color and saturday link...Yrittäkääpä pitää pokkaa kun kuvaaja laulaa täyttä kurkkua Täti Monikan torireissusta! Tämä pinkki laukku saa hovikuvaajan laulusuonen poikkeuksetta kukkimaan. Ja olen siäpaitsi aina kuvitellut että täti Monika on tumma eikä blondi...:D Lisäksi meillä käytiin keskustelua siitä että miltä näyttää pinkki laukku kun on 9-kymppinen, vanha ja kumara jo. No mikäs sen komeampaa? Jos minusta on kiinni niin vielä minulla on levikset ja pinkki laukku vanhainkodissakin...:) Tämä asu oli siis päällä torireissulla. Vihdoin viikon sairastamisen jälkeen keräsin itseni kokoon kun kuume oli vihdoin laskenut ja käytiin torilla hakemassa muutamia vielä tuoreita asioita pakastettavaksi ja herkuteltavaksi. Koko viikko on käytännössä mennyt sairastaessa. Molemmat täällä sitkeässä taudissa ja minulla jo ensimmäinen antibioottikuuri. Hovikuvaajan työpaikkalääkäri oli tiennyt kertoa että muutamä inhottava flunssapöpö jälkitauteineen on jo liikenteessä. Viikon kestänyt tauti on ollut aika ilkeä ja monta kertaa tuntui jo epätoivoselta kun ei loppua näy. Toisaalta tämä on pientä siihen verrattuna että yksi maailmalla asuva ystävä oli juuri suomessa liki 4 viikkoa toipumassa rajusta dengue-kuumeesta ja toisen ystävän mies toipuu viime viikonloppuna tapahtuneesta lievästä aivoinfarktista. Se antaa flussalle ja elämälle vähän mittasuhteita...

Tämä laukku on mainio torikassiksi kun sitä jättisuurta olkilaukkua ei vieläkään ole. Vähän väriä elämään. Pinkki kello löysi tiensä minulle hiljattain kaupanpäällisinä kun tilasin käyttämiäni kasvojen puhdistusaineita. Ei varmaan olisi tullut itse ostettua, mutta tykkään. Ja pinkki huivikin eleli kaapissa odottamassa käyttöä. Eli näin asustui tuo jo edellisistä postauksista tuttu pellavapaitis vaaleanpunaisella ja pinkillä. 

Lauantain linkki on yksi kaikkien aikojen parhaista. Yli 5-kymppisen Beth:in (ja Oscarin) blogi Style at a certain age
josta en voi sanoa muuta kuin että Wow<3 Molemmat tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Oskari suorine selkineen ja pitkine jalkoineen ja Beth erehtymättömällä tyylitajullaan.  

Mukavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle<3 


Pop of pink. I love this versatile and large pink bag of mine. It is a perfect to take to the market when you are planning to buy things to carry. Hubby tends to smile at this bag, I really dont understand the reason. Something about am I going to use this bag even as an old lady...:) Ofcourse I am. Im the old lady with the pink bag years from now!  

After a week in a very resilient flu it was nice to get out of the house for a change. We went to the local farmers market to buy some fresh veggis and fruits. Maybe they´ll even help to get rid of this flu!

Pop of pink was just perfect with dark brown linen. Even this one of my old scarf got to go out again! 

Saturday link today is gorgeous Style at a certain age, with a wow<3 

Enjoy your saturday<3 

4 kommenttia:

 1. Kiinnitin huomiota huivin asetteluun - itse tuppaan kieputtamaan huivin aina kaulan ympärille, mutta sinun tapasi tuo kivasti linjakkuutta kokonaisuuteen.
  Jep, itse olen potenut flunssaa jo parisen viikkoa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieputan itsekin huivin useimmiten kaulan ympärille, mutta tuon paitapuserokauluksen kanssa tämä "uusi tapa" tuntui vaan luontevalta. Pikaista paranemista sinulle ja aurinkoisia elokuun päiviä<3

   Poista
 2. Pinkki laukku on mullakin ysikymppisenä ;) herkullinen väri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Näin me mennään molemmat 9-kymppisenä pinkin laukun kanssa! Räväkät mummot rules. Aurinkoista ja ihanaa sunnuntaita<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)