sunnuntai 23. elokuuta 2015

Asuideoita syksyyn - Outfit inspiration for the Autum...Listasin muutaman oman suosikkini tähän syksyyn näihin kollaaseihin. Syksyn trendit eivät tänä vuonna ihan valtavasti sytytä, paljon löytyy graafisia kuvioita, mutta suurin osa polyesteriä, ne skippasin suosiolla.

Edukseen erottuvat minusta
- bootcut lahkeet
- ihanat ponchot
- pussihihaiset 70-luvun tyyliset paitikset
- kauniit villahuivit
- marsalan väri harmaaseen yhdistettynä

Sanalla sanoen, minusta syksyn trendit näyttävät vähän tylsiltä ja sieltä löytyy vähän sitä sun tätä. 
Onko joku syksyn trendeistä ollut erityisen mieluinen siellä ruudun toisella puolella?  Here is few ideas for this fall 2015 in case you are wondering what to wear or what to buy. Im not really very happy with this fall´s trends. There seems to be little this and that and lots of graphic patterns in polyester which I dont really want in my closet. Im trying to stick with natural vibres as much as I can. My favourites for this fall are the boot cut jeans, marsala, warm pochos and 70´s style big blouses. What are your favourites? 
6 kommenttia:

 1. Ihana tuo vaalea hulmuava paita ja tuollaienn viitta/hartiahuivi/poncho mikälie olisi myös kiva syksyksi. Mutta onko käytännöllinen muutoin kuin kaupungilla tepasteluun?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitat ovat minusta monikäyttöisiä, tykkään kietoutua niihin ja käyttää takin päällä lisälämmiikeenä koleina aamuina. Toimistolla myös hyvä olemassa jos viluttaa. Kiinnittäähän ne voi vaikka rintaneulalla, jos haluaa varmistaa että pysyvät kiireisessäkin menossa paikoillaan. Suurena huivinakin menisivät?

   Poista
 2. Hei, sinulla on kiva blogi. Asuideat on hyviä ja mikä parasta inhimillisen hintaisia. Olen ostanut kashmirhuivin täältä saamani vinkin perusteella ja nytkin löysin huivi-idiksen. Kiitos, Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Liisa<3 Kiva kun blogista on ollut hyötyä ja iloa. Osittain tuon hintapolitiikan vuoksi tämän blogin aikoinani aloitin. Halusin näyttää että myös edullisesti voi satsata pukeutumiseen ja se on kaikkien ulottuvilla kalliiden merkkivaatteiden sijaan. Toki niitä jonkinlaisia "merkkivaatteita" on välillä minullakin, mutta aina ne ovat jostain superalesta bongattuja. Eikä kovin kalliisiin merkkeihin ole varaa eikä oikeastaan tarvettakaan. Mukavaa viikkoa<3

   Poista
 3. Ooh miten ihania asukollaaseja, huolisin joka ikisen asun ja asusteen. Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Mukavaa alkanutta viikko sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)