lauantai 8. elokuuta 2015

Harmaa silkkipusero ja lauantailinkki - Grey silk blouse and saturday link...

Tässä esittelyssä se harmaa silkkipusero, jossa en sittenkään lähtenyt syntymäpäivälounaalle, mutta se pääsi muuten pitkästä aikaa päälle. Harvemmin käytetty, yleensä se on minulla neuleen alla, mutta nyt oli juuri sopiva ilma pitää puseroa ilman neuletta pitkästä aikaa. Ehkä vähän vierastan jopa sen käyttöä kiiltävyytensä takia, mutta joskus on kiva kun on vähän erilainen pinta. Kaulassa koruna helminauha, jonka tarina on pakko kertoa. Se näyttää ja tuntuu maalatulta puulta, mutta on itseasiassa tehty sanomalehdestä. Se on peräisin Madagascarilta, jossa köyhät naiset materiaalin puutteesta johtuen tekevät koruja kastellusta sanomalehdestä pöyrittämälä sitä helmiksi, jotka sitten maalataan ja lakataan. En lakkaa koskaan ihmettelemästä miten naiset eri puolilla maailmaa keksivät korumateriaaleja korujen tekemiseen ja saavat siitä edes vähän jotain ansiota. Tämä on koru, joka ansaitsee olla käytössä ja esillä. Esimerkkinä naisten sitkeydestä ja selviytymiskyvystä. Minulle koru on päätynyt ystävän Afrikan matkan tuliaisena jokunen vuosi sitten. 

Lauantailinkkinä tällä kertaa She said He said , josta löytyy nuoren naisen nuorille sopivia, mutta myös iättömiä asuvinkkejä meille köh.. vanhuksille... 

Tämä iätön vanhus suuntaa seuraavaksi mustaherukkapensaiden kimppuun ennenkuin rastaat tekevät niistä selvää! Tänä vuonna tulee muuten ennätyssato! 

Aurinkoista lauantaita<3 

Grey silk blouse with white jeans. Not a bad combo. This blouse is usually under some knit since its so shiny and I tend to be little shy of using it bare. What do you think? Too shiny? I was supposed to attend a birthday lunch in this outfit but since the lunch was among family and closest friends I wore something else instead at the end. 

This necklace is one of a kind. It was given to me as a souvenier from Madagarsgar where women do pearls like this from wet newpaper because of the lack of money and material. I say it  deservers to be shown. Its newspaper which is then painted and coated. In some "pearls" you can still see some print if you look close enought. That´s kinda cool.  And knowing that this necklace helped make ends meet at least a little bit feels good.

Saturday link today is She said, He said.

Enjoy the sunny saturday<3 


3 kommenttia:

 1. Todella kaunis paita! Olen itse sellainen harakka, että kaikki kiiltävä ja värikäs on makuuni. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon<3 Kyllä joka naisessa pitää vähän harakkaa olla! Muutenhan oltaisiin päästä varpaisiin harmaita varpusia aina... Ihanaa viikonlopun jatkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa viikonloppua myös sinne!:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)