keskiviikko 5. elokuuta 2015

Naisen elämää ja marjapuuronvärinen neuletakki - Woman´s life and berry red summer knit...
Täällä ollaan taas ruudun tällä puolella. Kuka on sanonut että naisen elämä on helppoa? Nytkin menossa teille kirjoittamisen lisäksi kynsien lakkaus, aamukahvin juonti, valokuvien käsittelyä ja päivän suunnittelu. Viikonlopusta eiliseen saakka meillä oli kesävieraita ja aikaa bloggaamiseen ei vain tuntunut oikein jäävän. Loma tai ei, jokainen päivä tuntuu kiitävän siivillä ohitse, pieniä projekteja, vieraita, pihatöitä, koirien hoitoa, migreeniä, ruuanlaittoa, sinkoilua hoitamaan erinäisiä asioita. Migreenistä voisin kyllä luopua, näistä muista kiireistä ehkä en. Ne tekevät kuitenkin elämästä juuri sen omannäköisen. Tosin, myönnän että olen joskus varsinainen taivaanrannan maalari ja jään joskus suunnittelemaan ja taivastelemaan asioita enemmän kuin olisi aikaa. Toinen paheeni on ainainen myöhästely, olen järjestään vähän myöhässä joka paikasta (paitsi töistä), luultavasti olisin myöhästynyt omista häistänikin, jos en olisi ollut jo paikan päällä eli omassa puutarhassa...:)) 

Päivän asuna eilen tämän kesäinen hankinta, joka yllättävästi on ollut ihan virallisella hankintalistallakin, eli marjapuuron värinen neuletakki. Värinsä vuoksi hankala hankittava, ollut pitkän aikaa listalla. Idea lähti aikanaan tästä kuvasta klik.

Ihan saman sävyinenhän tämä ei tietenkään ole, mutta mainio yhdistettävä mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Ihanan viileä kesäneule. 


Jos siellä ruudun toisella puolella on pienijalkaisia lukijoita, nämä muutaman vuoden takaiset nahkabaltsut, joissa olen käytännössä asunut tämän kesän ovat loppuunmyynnissä täällä. Kokoja tosin jäljellä enää numeroita 36 ja 37, eilen niitä vielä oli suurempiakin kokoja. 

Kaunis päivä tulossa tänään, minä hyppään muutaman projektin kimppuun. 

Nauttikaa auringosta<3

Nice to sit down for a while, do nails, write to you and drink my morning coffee at peace for a change. I have been busy with houseguests and life lately. Why is it that every vacation day seems to just fly by? Small projects, errands to run, guests, work at the garden etc. Oh, well I guess thats why this is called life... Life happens and there is not always time to do everything you ´d like to do. 

 I had to run sun errands yesterday and this new berry red knit with white jeans was just the perfect outfit for a sunny day. This summer cardigan has been on my shopping list for a long time. Ever since I saw this photo

Sunny day today, enjoy<3

4 kommenttia:

 1. Kauniin värinen onkin tuo neule, näyttää ainakin kuvassa melko ohuelta, sopiva kesäkeleille. Mun projektina on tällä viikolla ollut auringosta nauttiminen, muuta en on oikein ole saanut aikaiseksi ;) Migreeni ei kuulosta kivalta, joskus nuorempana kärsin siitä itsekin, nyt ei onneksi vuosiin ole tullut kohtausta. Ihanaa viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Auringosta pitääkin nauttia juuri nyt kun sitä vielä voi! Se on ehkä jopa tärkeämpää kuin muut projektit jotta sitten jaksetaan pitkä syksy. Aurinkoista lauantaita<3

   Poista
 2. Ihana neuletakki ja juuri tuollainen malli jossa minäkin viihdyn. Valkoiset housut ovat kyllä kesäasujen kaunistus. <3 Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 Olet kyllä NIIN oikeassa, valkoiset housut on ihan must kesällä, ja menee minkä kanssa vaan! Vaikka heittäisi vanhan vaariinpaidan kaapista niiden kanssa niin aina näyttää raikkaalta. Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)