maanantai 10. marraskuuta 2014

Sunnuntain vaatehuvittelua - Sunday outfit fun...

 Älkää nyt rykäiskö maanantain aamukahveja väärään kurkkuun! Sunnuntain huveihin kuului rykäistä vaatekaapista kaikennäköistä ja katsoa mikä on lopputulos kun niitä kerrostelee. Arvatkaapa mikä hovikuvaajan kommentti oli? Ryysy-Kaisa...:D Tästä voisi ehkä päätellä että tämä mies ainakaan ei pidä kerrospukeutumista kovin seksikkäänä... Ei varmaan olisi auttanut sekään että olisi selittänyt että neuletakki on sentään vanha Repeatin malli, huivi Becksöndergaard ja kumisaappaat Hunterin. Mutta hauskaa meillä oli asukuvia ottaessa, meinasin välillä tukehtua nauruun kun hovikuvaaja puhisi että kaikkeen sitä joutuu! Ja sitten se puhina kuulkaa vasta alkoi kun vaihdoin saappaat kumppareihin, vetäisin parkatakin päälle ja ilmoitin että valmis! Nyt lähdetään koirien kanssa metsälenkille ja kauppaan...:D Ja lähdin kanssa. Ihan justiinsa tälläisenä.Kotiin tullessa puhina jatkui kun halusin vielä kuvata asun lyhyen jakun kanssa. Ei ehkä ihan ominta pukeutumista tämä, mutta joskus vaatteiden kanssa pitää olla kivaa! Ei pukeutuminen ole haudanvakava asia ollenkaan. Olisi tuo hovikuvaaja kyllä voinut sanoa että neuletakin helmat jäivät vinoon. Ja asukuvien ottamisen jälkeen tajusin että mustasta hameesta sai paremman pituisen kun käänsi leveän joustovyötärönauhan kaksin kerroin. 
Iloista maanantaita!

Please dont choke to your morning coffee. I had to have some fun on sunday with outfits. I simply put on everything fun on layers that I found from my closet. I had lots of fun when hobby was taking these pictures arguing that I look like a Rose the Rag...:D He wasnt too happy when I told him that Im going to walk the dogs and go to the store just looking like this. Imagine that! Obviously men dont look layering the same way  we women do... I enjoyed this outfit and had lots of fun. And btw, nobody at the store didnt even look at me twice!

4 kommenttia:

 1. Eka ja vika kuva olivat suosikkejani! Tykkään tuollaisesta tyylistä, rennon asiallinen :-)
  Terveisiä vaan hovikuvaajalle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Luulen että nämä vaatteet pääsevät toistekin päälle varsinkin tuon lyhyen jakun kanssa, hovikuvaajan tuhinoista ja puhinoista huolimatta...:))

   Poista
 2. No ei mennyt kahvi väärään kurkkuun. Ihan ensimmäisekai kyllä tuli mieleeni, että ihminen on laihtunut niin kauniisti ja sitten hän pukee vaatteita päällekäin. Nyt ei saa loukkaantua, kerroin vain mitä ensimmäiseksi tuli mieleeni kun katsoin kuvia. Hyvin samantapaisen asun näin eilen kotonamme, nuorta lähipiiriä, pitkä vaaleahko tunika, alla taisi olla joku toppi, ruskea leveä vyö tunikan päällä, bootsit ja musta nahkapusakka Tykkään Sinun ensimmäisestä kuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettei mennyt kahvi väärään kurkkuun...:) Enkä minä kovin helposti loukkaannu, täällä saa antaa niin risuja kuin ruusujakin. Joskus on vaan pakko astua ulos samasta muotista ja tehdä jotain erilaista. Oli muuten mukava olo noissa vaatteissa ja juuri sopivan lämmin, vaikka vähän pulleammaksi tekevätkin. Itse viihdyin hyvin vaikka kuvaaja protestoikin...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)