perjantai 28. marraskuuta 2014

Huiviarvonta - Scarf giveaway...


Muutaman päivän sairastelun jälkeen täällä ollaan taas koneen ääressä. Joku varmaan ehkä jo ihmettelikin että missä se 400:s kirjoitus ja siihen liittyvä arvonta oikein viipyy. Tässä se nyt viimein tulee.

400 blogikirjoitusta takana ja toivottavasti yhtä monta vielä edessä. Tämä on ollut opettavainen ja mielenkiintoinen taipale kanssanne jaettavaksi. Aikaa aloittamisesta tähän päivään on kulunut suurinpiirtein 2,5 vuotta ja moni asia on muuttunut siinä ajassa. Oma pukeutumiseni on muuttunut toivottavasti parempaan suuntaan ja meitä aikuisbloggareita on tullut melkoinen määrä lisää. Blogimaailma on muuttunut ammattimaisempaan ja  kaupallisempaan suuntaan, olkoon se sitten hyvä tai huono asia. Minulle tästä on tullut oikeastaan elämäntapa. En osaa enää edes kuvitella elämää ilman blogien lukemista tai blogin kirjoittamista. Tämä on oma maailmansa, josta saa valtavasti ideoita ja kuulee mielenkiintoisia asioita pukeutumisesta. Iso kiitos kaikille lukijoille näistä yhteisistä vuosista! 

Mexx:n sininen puuvillahuivi

Mexx:n musta-vaalea sävyinen tuubihuivi ohutta puuvillaa

Becksöndergaard:n H-petit Amour huivi

Arvonnan palkintoina on 3 keveää puuvillahuivia, kaksi Mexx:ltä ja yksi Bengsöndergaard pienine suloisine sydämineen. Kommentin jättämällä saa yhden arvan ja rekistöröityneet lukijat saavat toisen arvan. Jos olet rekisteröitynyt lukijaksi Bloglovin´n puolella, kerro siitä kommentissasi, saat myös toisen arvan. Arvonta päättyy 10.12. puolen yön aikaan ja luulenpa että onnettarena pääsee toimimaan hovikuvaaja. Onnea arvontaan! Kaikki huivit ovat puuvillaisia ja uusia, paketista ne on kaivettu kuvauksen ajaksi. Kukaan ei myöskään sponsoroi tätä postausta vaan huivit on valittu ja maksettu ihan itse. 

Perjantai-ilta, nautitaan<3

This is my 400th blog posting and there is a scarf giveaway for all the Finnish readers (and readers who live in Finland for shipping reasons) this time. 

Its been a long and exiting journey with all you readers and Im thankful for each and everyone of you who have encouraged me on this journey towards better style and wardrope. I have learned a lot and I hope you have had some fun reading my postings too. Its been 2,5 years since I started this blog and so much have changed during this time. Today there are lot more +40 fashion bloggers and blogging has become more professional. Im still going to stay independent and do this with my own style. I hope you stay with me for at least 400 postings more!

19 kommenttia:

  1. Onnea 400 postausta on hieno saavutus. <3 Allekirjoitan kaiken sanomasi, elämäntapa joka antaa niin paljon, kun täällä on niin ihania Ladyjä kuten sinä ja moni muu.

    Ilolla arvonnassa mukana tietenkin, aivan ihania huiveja kaikki tyynni. :) Kahdella arpaliinilla luen, eli bloggerin kautta, mutta menempä ilokseni Bloglovininkin puolelle seurailemaan.

    Ihanaa viikonloppua sinulle ihanainen. <3

    VastaaPoista
  2. Luen pääosin sisustus/tuunauspainotteisia blogeja ja sinun blogisi on mukava piristys niiden sekaan! 400 kirjoitusta on jo aika huima määrä, onnea! Kiva kun jatkat samaan malliin :-)
    Tällä kertaa en osallistu arvontaan, vaikka palkinto onkin kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Sisustusblogiakin olisi kiva tehdä, mutta siihen tarvitaan enemmän silmää kuin minulla on. Onneksi teitä siinä taitavia on täällä inspiroimassa! Leppoisaa viikonloppua!

      Poista
  3. Onnea blogille ja postauksille! Kivan piristävää tulla tänne lueskelemaan juttuja. Ja mä oon NIIN huivi-ihminen, ilman niitä en pärjää.
    postin.tuomaa@gmail.com

    Ai niin, kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  4. Onnea blogille ja 400 postaukselle. Vuoden verran olen kirjoitellut omaa blogiani ja mullekin siitä, sekä muiden blogien lukemisesta, on tullut elämäntapa. Joskus syystä tai toisesta on muutaman päivän blogitaukoja, mutta sen jälkeen on sitäkin mukavampi palata lukemaan kuulumisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Eikö olekin jännä miten tästä todella tulee elämäntapa? Ja tästä saa niin paljon ja oppii itsekin uutta! Ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  5. Wau - onnea 400 . Postauksen kunniaksi ! Välillä on mullakin lukutaukoja , mutta taidat olla lukulistalla sekä Bloggerissa että Bloglovinissa ;) huivi olis kiva ylläri , 2 arpaa siis ! Voi kun kerrankin voittaisin - fingers crossed !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki<3 Onnea arvontaa, toivottavasti onnetar suosii! Ihanaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  6. Onnea 400 postausta on mukava alku:) Ja ainakin toisella mokomalla lissää.
    Mieki tykkäisin olla mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kahdella arvalla siis mennään! Onnea arvontaan! 1000 postauksen rajaa tavoitellessa... sitten pidetäänkin isot pirskeet!

      Poista
  7. Hei Sari ja onnea 400:sta postista! Viivytellessäni päivän lenkille lähtöäni kaivoin "Sarin vaatekomeron kätköistä" ensimmäisen postisi esille. Kaikkia on ollut niin mukava lukea. Olen oikein mielelläni mukana kahdella arvalla.
    Mukavaa viikonloppua Sinulle ja hovikuvaajalle myös onnittelut paljon enemmän kuin 400:sta kuvasta:-) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Joskus tulee vilkaistua niitä vanhoja ja tekee mieli deletoida,mutta olkoon! Ainakin muistaa itse että kehitystä parempaan on tapahtunut...:)) Kuvia on varmaan postauksiin verrattuna tuplamäärä ja varmaan tripla sellaisia julkaisukelvottomia. Hovikuvaaja on kyllä ollut suurena apuna ja vähän tsemppaajanakin! Onnea kahdella arvalla arvontaan ja ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  8. Onnea 400 saavutukselle, blogiasi seuraan satunnaisesti...mukavaan arvontaan tietysti haluan mukaan.
    Mukavaa joulukuun alkua!
    Leena (heino.leena(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena<3 Saapi seurata satunnaisesti tai vakituisesti, kiva kun osallistut arvontaan! Onnea!

      Poista
  9. Onnea 400 postauksesta - se on jo kunnioitettava määrä; itse en ole vielä puoleenkaan tuosta päässyt;)
    Ja arvonnassa tottakai kahdella arvalla - kiva kun muistutit;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Onnea arvontaan! Olen ihan varma että ihana blogisi elää pitkään ja 400 postausta tulee täyteen vielä moneen kertaan ja saamme nauttia sen lukemisesta!

      Poista
  10. Satunnaisena lukijana mukaan yhdellä arvalla :)
    marvu954@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)