lauantai 20. syyskuuta 2014

Harmaa epäsymmetrinen neuletakki ja lauantai linkki - Grey asymmetric cardigan and saturday link...



Tässä tämä harmaa neuletakki nyt vihdoin on kuvissa. Tykkään itse siitä että se on vähän erilainen. Mitään uuttahan nämä hapsutakit eivät toki ole, niitä on jo jokusen vuoden näkynyt blogeissa ja esillä. Useamman vuoden olen omaa miettinyt ja nyt sen vihdoin hankin. Värin valinta oli todella vaikeaa, mustaa neuletakkia kaipasin, mutta päätin että harmaalla on enemmän käyttöä minun komerossani. Tähän liittyy sellainen hauska tarinakin että kun pitkän ja hankalan työpäivän jälkeen näitä katselin netissä, laitoin ystävättärelle viestiä että katso, miten kivoja, pitäisikö viimein hankkia ja linkin neuletakkiin. Arvatkaapa mitä sain vastaukseksi? "On kivoja, ostin oman jo viime talvena." Heh. Kuinkahan monen vaatekomerossa tälläinen oikein piileskelee? Olenko ainoa jolla tämän mallista neuletakkia ei vielä ollut? 



Valkoisten housujen kanssa kiva, tätä harmaata voi yhdistää vaikka mihin. Mustaan, farkkuun, miksei johonkin beigeenkin? Ballerinoihin en oikein osannut tätä yhdistää, mustat matalat avokkaat tuntui paremmalta valinnalta jostain kumman syystä. Tuntui että takki tarvitsee hieman korkoa. 


Se on lauantai aamu rakkaat naiset (ja miksei miehetin jos tänne eksytte!). Lauantailinkki tulee tässä: supertyylikkäitä ja ah niin kaupallisia kuvia sisältävä Classy Girls wear Pearls, naisellisia viikonloppuhetkiä sen parissa ja ihanaa syysviikonloppua!  
Laitan tämän postauksen teille ajastettuna tulemaan, koska hovikuvaaja ilmoitti ettei meillä kunnian kukko laula lauantaiaamuna jossen ole haravalla ja talikolla aseistettuna pihalla kello 9.00 sen sijaan että lojun kahvipannullisen kanssa tietokoneella nautiskelemassa ihanasta blogimaailmasta ja jutuistanne. Kummia nuo miehet... 

Here is finally the new grey cardigan I told you about before! Its grey and warm and I just love it. When I was looking at it on an onlinestore I emailed my friend about it and asked how she likes it. Well, guess what? She emailed back and said that she allready bought one last winter so go for it! Well I did and here she is. What a beauty! I hope to enjoy this cardigan many years to come. Its the first asymmetric cardigan with tassels in my closet and its nice to have something little diffrent for a change! Above you find the saturday link. Enjoy reading and enjoy your weekend!


19 kommenttia:

  1. No juu, minä ostin oman hapsutakkini pari viikkoa sitten! Nyt vain odottelen, että ilmat viilenee ja sen voi pukea. Meillä töissä on vielä niin lämmintä sisällä, että sulan neuleen kanssa :)
    Pitkään mietin myös värin kanssa, mutta itse päädyin beigeen vaikka myyjät olivat sinisen kannalla. Mutta kun se ei vaan ole oma väri...

    Kiitos linkkivinkistä, pitänee kurkata :)

    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Mapsi kuulla sinusta pitkästä aikaa! Sinun beige versiosi on varmaan kaunis ja todentotta korostaa noita tummia värejäsi paremmin kuin tumma sininen! Mietin itse pitkään beigen (tai oikeastaan hiekanvärisen) ja tämän harmaan välillä, mutta päädyin harmaaseen kun se tuli vähän niinkuin mustan neuleen korvaajaksi. Tuo malli on kyllä kaunis ja naisellinen, olisi tietty kiva omistaa parissakin värissä...:) Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  2. Aivan ihana! Ja tyylikäs!
    Olen tykännyt panchoista, mutta tuo voisi olla vähän siistimpi versio, joskaan vähän samantyyppinen.
    Tykkään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Rouva Kivitikka<3 Tämänhän voisi kyllä nimetä vaikka panchoksi kun on muutenkin vähän ponchon ja neuletakin välistä...:) Hapsupancho kuulostaisi hauskalta! Aurinloista viikonloppua!

      Poista
    2. no jopas... siis aurinloista = aurinkoista

      Poista
  3. Pidin tuosta villatakista jo kun sen kuvan aiemmin laitoit ja päälläsi se on vielä paremman näköinen. Kääk, minulta puuttuu hapsutakki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis hapsupancho...:)) kuten sen tuossa yllä nimesimme. Voisikohan tuollaisen kutoa itse? malli on vähän kuin suorakaide, johon on ympätty hihat ja sitten vaan nostettu helmat ylös napeilla. Nyt siis hapsupanchoja katselemaan tai kutomaan. Malli on kyllä kiva kun on vähän erilainen. Naisellisempi kuin normaali neule. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  4. No juu, nuo miehet. Minutkin olisi varmasti komennettu pihahommiin, ellei minulla olisi vaatehuoneen uudelleen järjestely kesken:-) . ja ellei isäntä itse olisi lähtenyt tekemään vielä kerran moottoripyörälenkkiä.
    Ihana kertakaikkiaan hapsu/viitta neuletakkisi ja minusta olet osunut värivalinnassa oikeaan.
    Kiva on lauantailinkkisikin ja aivan samaa ajattelin, että hieman kaupalliselta vaikuttaa. Mutta kauniita koruja ja miksi ei laukkujakin.
    Mukavaa aurinkoista lauantaipäivää, kannattaa nauttia, kun johonkin tulee huomenna jo ensilumi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Kyllä siitä auringosta eilen nautittiinkin vaikka hommia piisasikin ja vielä jäikin! Kyllä tuo vaatehuoneen uudelleen järjestelykin kuulostaa kivalta puuhalta. Eikä hullummalta kuulosta moottoripyörälenkkikään! Kerro kuulumisia sitten kun vaatehuone alkaa valmistua.

      Poista
    2. Kuvia vaatehuoneesta tulee sitten kun viimeisetkin polvisukat on löytänyt paikkansa:-) . Sen verran vielä kommentoin, että ei vaan tule väärinkäsitystä, että minä en moottoripyöräile. En uskalla mennä moottoripyörän selkään, hui. Isäntä ajelee kahdenkin eri kaverin kanssa ja välillä pieniä lenkkiä yksinkin (ja minä sillä välin olen netissä, iso muki kahvia vieressä).

      Poista
    3. Taitaa näillä ilmoilla ollakin tuo netti mukavampi vaihtoehto...:D Sen verran viluttaa. Moottoripyöräily on oma taiteenlajinsa, ei se ole kaikkien juttu ollenkaan. Kyllä on minullakin hyvässä muistissa vielä ensimmäinen kyydissä olo liki 30 vuoden takaa kun tukka nousi pystyyn kun käskettiin kallistua samaan suuntaan mutkassa kuin pyöräkin...:))

      Poista
  5. Ihan liian usein sitä jämähtää mustaan, koska "se käy kaikkien kanssa" eikä tule ajatelleeksi, että yhtälailla oikean sävyinen harmaa on monikäyttöinen väri. Kiva malli tuossa takissa, ei multa vaan hapsutakkia löydy. Paitsi joku vanha violetti hapsunahkarotsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään mallista tosi paljon, tämä joko kulutetaan ihan loppuun tai sitten mun tuurilla sen rinnuksilta löytyy jotkut punajuuret jotka ei lähde ikinä pois...:) Violetti hapsunahkarotsi kuulostaa mielenkiitoiselta! Asupostauksia luvassa?

      Poista
    2. Ei ehkä asupostauksia. Takki on Egyptintuliainen -30 vuoden takaa :) Harmittavasti jätin sen vuosia sitten kesäksi roikkumaan eteiseen, jossa aurinko onnistuneesti teki tuhoja ja poltti takkiin ikävän vaalean laikun :/

      Poista
  6. Oi onpa kaunis! Harmaa on niin nätti väri ja epäsymmetsinen leikkaus todella kaunis! <3

    VastaaPoista
  7. Kiva ja kaunis vaate tuo. Tykkään.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)