torstai 18. syyskuuta 2014

Juhlavaa - Festive...


Preferita haastoi meidät miettimään juhlavampaa pukeutumista täällä. Asia on muhinut nyt päässä muutaman tovin ja vihdoin päätin käydä asiaan käsiksi kun asiakin on ajankohtainen ja reilun viikon päästä pitäisi pukeutua juhlavammin erääseen tilaisuuteen. Ja voi itku, kun kävin vaatekomeroitani läpi, huomasin että ne vaatteet, joita pidän mielelläni juhlavammissa tilaisuuksissa ovat jääneet lähes kaikki suuriksi!Pääsette nyt osallisiksi tästä ylisuurten vaatteiden paraatista. Kotelomekko on auttamattoman suuri, leveälahkeiset lempihuosunii eivät pysy enää jalassa ja trikoomekkokin on jo jäänyt suureksi. Jopa musta työhameeni oli jäänyt suureksi. Ainoa sopivankokoinen hame oli tämä kukonaskelhame. Mustan topin ja avokkaiden kanssa voisin ottaa sen kaupunki- ja teatteri-illan asuksi. Ehkäpä lämpimän shaalin kanssa asustettuna.  Huomasin myös että kaikki juhlavammat vaatteeni kesämekkoja lukuunottamatta ovat järjestään mustia. Järkevää sinällään, sillä paljon tarvetta juhlavampaan pukeutumiseen minulla ei yleensä ole ja musta periaatteessa käy niin häissä kuin hautajaisissakin. Teatteriinkin laittaisin mieluusti mustalla höystettyä. Minun mielestäni farkut eivät ole teatterivaate, jotain hieman juhlavampaa pitää olla. Kesäteatteriin lähtisin kuitenkinn ehkäpä farkuissa ja kauniissa neuletakissa. Balleriinat jalkaan ja lämmin huivi mukaan.


Lempivalintani teatteriin tai samantyyppiseen tilaisuuteen olisi leveälahkeiset housut kauniin yläosan kanssa. Mekot eivät oikeastaan ole "mun juttu" mutta myös mekossa voisin mennä. Musta kotelomekko vääntyy moneen menoon asustamalla ja koruja muuttamalla. Joustava trikoomekko on mukava ja mustana näyttää juhlavammalta kuin muissa väreissä, myös trikoomekossa voisin mennä teatteriin. Kaunis shaali harteille ja siitäkin saa juhlavan. Jalkaan juhlavammin mustat sukkikset ja avoikkaat ja käteen äidiltä peritty kärmeennahkalaukku.


Festive outfit is something I rarely need. I have a occasion coming in two weeks and I needed to find something to wear, but oh boy. All my old festive outfits are too large after loosing some weight during last year! I would love to wear my favourite black pants with a festive top, but they are simply too large. Also both of my black dresses are too big. The only thing that still fits is the houndtooth skirt. Im not sure its appropriate to wear in that event that Im going to. I might have to do some festive shopping next week. What do you prefer to wear in cases you need something little more festive?

10 kommenttia:

 1. Tykkään kaikista noista asuvaihtoehdoista - ja kuule, noilla säärillä mekko päälle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Täytyisi luovuttaa nämä mekot kirppislaatikkoon ja ehkä lähteä sinne mekkokauppaan. Sopiva mekko on kyllä niitä kaikkein vaikeimpia löydettäviä, joskus tuntuu kuin etsisi neulaa heinäsuovasta...

   Poista
 2. Kauniita juhlavaatteita ja kaunis laukku! Minä olen samaa mieltä, että mekot pukee Sinua. Musta kotelomekko tai trikoomekko sopii hyvin ja vaalean punainen shaali kruunaa kokonaisuuden. Olen iloinen puolestasi kun olet laihtunut niin, että vaatteet on jääneet isoiksi. Hei väliäkö sillä, kiertoon vain, laihtuminen on niin upea juttu, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Laihtuminen oli ihan kiva juttu, mutta uusien mekkojen löytäminen käy kyllä työstä! Jotenkin sopivaa mekkoa on vaan niin vaikea löytää, en tiedä mistä johtuu?

   Poista
 3. Toi eka hame on tosi kiva! Harmi että vaatteet jäävät suuriksi, mutta toisaalta upeaa työtä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda<3 Saa nähdä mennäänkö tässä nyt kuinka kauan ilman sopivan kokoista mekkoa. Onneksi sentään muutama hame on jotka eivät pyöri ympyrää!

   Poista
 4. Upeita asukokonaisuuksia. Näytät hehkeältä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)