perjantai 26. syyskuuta 2014

Kun kiire yllättää ja lauantailinkki - When all else fails and saturday link...Kun kiire yllättää, eikä kertakaikkiaan ole aikaa miettiä mitä päälle ja laittaa hiuksia, minulla on hätävara-asu. Siis se yksi ja ainoa jonka voi aina vetäistä töihin päälle tähän vuodenaikaan, oli päivä melkein minkälainen tahansa. Ja huonon hiuspäivän pelastaa kuivashampoo ja ponnari. Tötteröhelmainen neuletakki, mustaa alle, avokkaat ja leopardihuivi ja se on siinä. Suosittelen lämpimästi miettimään yhden sellaisen asun, joka toimii aina ja jossa itsellä on mukava olla kun kiire ja paniikki yllättää. Silloin on jo yhden aamun paniikki ja väsymys selätetty.  Perjantai ja täällä paniikki muuten vaan kun on luvannut vähän kokkailla huomisille anopin ja miehensä järjestämille kekkereille. Myrsky tulossa ensi yöksi, nyt on hyvä ilta sytyttää kynttilät, vetää villasukat jalkaan ja nauttia. Tässä lauantailinkki vähän etukäteen. Tällä kertaa se on Style within reach, jossa pukeudutaan ja syödään ihanasti ja vietetään vähän häähumuakin. Huomenna on kädet täynnä töitä ja ihanaa juhlakonserttia.Nauttikaa viikonlopusta!


When all else fails, I have this one outfit that never fails. Leopard print scarf and one of my favourite cardigans all else black and nude high heels. Or you could use black high heels as well. This outfit has saved many busy and tired mornings and it is great to the office and dry shampoo and ponitail saves the bad hairday when you are simple too busy to do anything else to your hair. Saturday link above is all about beutiful clothes and food, also some wedding stuff included. Relax and enjoy your weekend!

6 kommenttia:

 1. Oikein kiva asu-kokonaisuus ja täytyy sanoa että ponnari sopii sinulle erinomaisesti.

  Hyviä kekkereitä!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, minulle tuoreelle eläkeläiselle tuli tunne, että voi miten hyvä idea tuo vara-asu, olisimpa vielä töissä. No vitsi, nautin eläkkeellä olosta, en kaipaa enää siihen oravanpyörään. Mutta tuli vaan mieleeni, että työssä ollessa, minulla olisi pitänyt olla parikin hätävaraa valmiina. Ja niin varmasti olikin, eli vaatehuoneesta äkkiä tänään tuo, huomenna tuo, äkkiä silitys jne. Nyt olisi niin hyviä vinkkejä, vaaterekki valmiiksi koko viikoksi (jonka toteutin, toimii eläkeläisellekin), vara-asut, huivit valmiiksi katsottuna jne. Sinusta saisi hyvän henkilökohtaisen stailaajan:-) . Kiva hätävara-asu Sinulla ja ponnari kanssa hyvä, sopii Sinulle. Toivottavasti tänään on mukavaa juhlissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Ja kyllähän nyt eläkkeelläkin tarvitsee äkkiä kivan asun päälleen, ei taatusti tuo vaiva hukkaan mene! Ainakin minun lähipiirini hiljattain eläkkeelle jääneet menevät sitä vauhtia joka paikassa ettei perässä pysy! Oli mukavat juhlat kiitos kysymästä. Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 3. Vara-asuja ja vara-vaatteita on hyvä olla olemassa. Minulla se on yleensä tummat farkut ja joku neule huivin kanssa kun on ne aamut kun iskee se paniikin poikasen tapainen. Kaunis on sinunkin kokonaisuutesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Täytyykin ottaa tuo neule+tummat farkut vinkki ja katsoa löytyisikö kaapista toinen "hätävara", ettei aina näytä kiireessä ihan samalta...;))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)