keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Viininpunaista ja pilkkuhametta - Burgundy red and polka dot skirt...

Lomalaisen asut onneksi saavat olla vähän huumorillakin valittuja. Pukeutumisen ei onneksi tarvitse olla niin vakavaa aina. Tiistain lääkärireissulle valikoitui hame ja ihan laskuudesta juuri se viininpunainen pusero joka sattui olemaan päällä kun taas autuaallisesti myöhässä hyppäsin autoon ja lähdin ajelemaan sairaalaan. Ajatelkaa, oli niin lämmin että hyvin pärjäsi hameessa ilman sukkiksia ja ballerinat jalassa! Eilen on sentään jo yli syyskuun puolivälin. Aamulla taisi olla pakkasta ja tänä aamukin valkeni varsin kylmänä. Pitäisi oikeastaan olla kahdet vaatteet per päivä, yhdet aamun kylmyyteen ja toiset iltapäivän lämpöön. Haastavaa pukeutumiselle eittämättä. Tarkoitus oli lähteä sininen poncho päällä, mutta siihen oli ihan liian kuuma jo päivällä. Ja kun mallasin pilkkuhametta ponchon kanssa niin tuli vähän sellainen lehmityttöolo, niin piti huumori silmäkulmassa ottaa muutama kuva pilkkuhameesta bootsien kera. Lähtisinkö siinä kombossa liikenteeseen? Voisin lähteäkin ja mielenkiinnolla seurata ihmisten reaktioita vanhoihin bootseihini...:)) Ja tämäpä meni eilen aamulla komeron perukoille ja kaivoi sieltä tämän saman vanhan rakkaan karvaliivinkin lämmikkeeksi kylmään aamuun. Karvaliivi on nähty jo blogissakin lukemattomia kertoja, mutta on se vaan niin lämmin kylmänä syysaamuna! Loma puolessa välissä, tänään luvassa hovikuvaajan kanssa syystalkoot pihalla ja perheen kanssa oleilua. Pelkkää ihanaa stressitöntä puuhastelua ja hyvää ruokaa sen päälle. Mukavaa keskiviikkoa!

Burgundy red and dotted skirt. I was in a hurry to get to a doctors appointment and just had to wear what was in hand, but burgundy and blue wasnt too bad after all. Its gorgeous to wear ballerinas and no socks in the middle of the September. Mornings are cold so I took my old fake fur vest out of the closed again and its so sweetly warming. Its been seen here in the blog many many times before but its still one of my favourites. This weeks vacation enables clothing with some humor and while trying out the spotted skirt with poncho  I felt little like a cowgirl so I had to try my old cowboy boots with it. Could I actually go somewhere wearing that combo? I think yes. I would be fun to see what people think...:) Enjoy your Wednesday!

12 kommenttia:

 1. Lehmityttö voi huoletta lähteä säväyttämään maailmaa - ja karvaliivit ovat taas tänä syksynä trendikkäitä. Näin opastettiin tyyli-illassa, jotta kyllä mä tiedän;)
  Aurinkoisia, upeita syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha, tyyli-illassa oikein..:)) Muistiko ne sanoa että välttämättä tämmöinen resukarvaliivi ei ole ihan yhteiskuntakelpoinen?!...:D Tämä lehmityttö lähtee nyt nauttimaan auringosta ja pihasta, aurinkoisia päiviä sinulle toivotellen.

   Poista
 2. Buutsit on ♡
  Varsinkin tuohon asukokonaisuuteen sopi täydellisesti!
  Kiva viininpunainen näin syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Bootsit on monta kertaa askarruttaneet mieltä, uskaltaisiko laittaa hameen kanssa. Taitaa sittenkin uskaltaa! Aurinkoisia päiviä sinne!

   Poista
 3. Kivoja kokonaisuuksia ja kauniit bootsit. Niin tosiaan karvaliivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Karvaliivi se vaan jotenkin kuuluu syksyyn, eikös vaan...:)

   Poista
 4. Vau kuinka ihana yhdistelmä tuo ylimmäinen. Jotenkin tuo viininpunainen ja palloyhdistelmä toimii tosi hyvin. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju<3 Eikös ollut vähän hassua kun sattumalta löytyi uusi väriyhdistelmä, ihan vaan laiskuudesta...:))

   Poista
 5. Ei lainkaan hullumpi yhdistelmä tuo poncho ja buutsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Täytyy kokeilla mitä sanovat kun laittaa sen päälle tuonne maailmalle. Tulekoohan kommentteja että mihin pysäköit pollen...:))

   Poista
 6. Tänään torstaina luin kampaajalla uutta Me Naiset lehteä: Karvaliivi on muodissa, että usko pois vaan Liivi päälläsi hyvän näköinen. Itse en voisi ajatella, en "pienaikaa" saisi takin nappeja kiinni:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heureka! Mun vanha karvaliivi on siis huippumuodikas taas, ai kun kiva<3 Mulla on suuri osa talvitakeista niin reiluja että hyvin mahtuu karvaliivi sinne alle.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)