keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ostoksilla omassa komerossa - Shopping in my own closet...Muutaman flunssapäivän jälkeen täällä ollaan taas jalkeilla. Pää on kuin Haminan kaupunki ja silmät varmaan kivan punaiset ja pieni flunssa on vieläkin päällä. Se on muuten kumma juttu miten silmät väsyvät kuumeessa, ei jaksa lukea ja tuntuu ettei näekään mitään. Maanantaina olisin voinut vannoa olevani influenssassa, nivelet ja lihakset särkivät siihen malliin, mutta nyt se tuntuu vähän helpottavan. Huomenna olisi tarkoitus yrittää kömpiä toimistolle ja ottaa puolentoista viikon kaaos vastaan. Kannattaisi sairastaa ennen lomaa eikä sen jälkeen! Onneksi ei sentään ihan lomalle osunut vaan alkoi vasta viikonloppuna.


Kuvissa viime viikonlopun asua. Löysin kivan vanhan huivin, joka sopii kivasti harmaan neuletakin kanssa kun perkasin huivivarastoani pitkästä aikaa. Ihan tuollainen tekokuituhattara, mutta olikin yllättävän lämmin ja mukava kaulassa. Tuo harmaa neuletakki on ollut vähän kuin orpo ilman juuri oikeaa huivia. Huivista ei ulkohuiviksi tietenkään ole, mutta varmasti pääsee toimistolle jatkossa ulkoilemaan. Nyt muutaman vuoden jatkuneen "järkevän" ja yhtenäisen vaatevaraston haaliminen alkaa siis tuottaa hedelmää kun osat alkavat loksahdella paikalleen. Värimaailmasta on ehkä tulossa vähän tylsä, mutta toisaalta huoleton toisiinsa sopiva vaatekaapin sisältö helpottaa pukeutumisessa. Miten teidän vaatekomeronne on täydentynyt tai muuttunut vuosien varrella? 

Keskiviikossa mennään, huomenna jo torstai. Minä aioin mennä tänään flunssani kanssa hyvin aikaisin nukkumaan. Telkkarikanavatkin ovat tehneet nukkamaanmenon helpoksi, nykyään ei tule enää yhtään ainoata klo 21.00 sarjaa, jota jaksaisin seurata. Hovikuvaajan ja minun yhteinen tiistaisuosikki NCIS:kin oli siirretty alkamaan keskiyöllä. Kuka katsoo telkkaria keskiyöllä? Mukavaa loppuviikkoa, toivottavasti sää vähän tästä lämpenee, pipo on kyllä jo kaivettu esiin varmuuden vuoksi ja villaneuleet odottavat käyttöä.

After a few days in a flu here is outfit from last weekend. I was shopping in my own closet during the weekend and I found this old scarf that goes great with this grey cardigan! Its amazing feeling when you have worked hard to get a functional wardrope and it finally starts to pay off and things start to match with eachother. How are you handling your wardrope? Im trying to stick to a plan and a shopping list to finally some day have a fully functional wardrope. It just takes little time and ofcourse money but slowly getting there. Allready  wednesday, enjoy the week!

8 kommenttia:

 1. Oi. Oijoi! Mikä ihana huivikaunotar <3

  VastaaPoista
 2. Kiva asu. Kaiken kruunaa kaunis huivi, joka kivasti solmittu. Ihan kuin minun asu. Käytän paljon syksyllä ja talvella mustaa t-paitaa tai toppia ja mustia housuja ja siihen sitten yhdistän minkä jakun tai neuleen milloinkin. Jakkuja nykyään vähemmän , enemmän neuleilla mennään. Harmi, Sinullakin flunssa. Ja olen samaa mieltä, kun on oikein flussassa, nikn ei jaksa edes kirjoja tai lehtiä lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Harmaa ja musta on niin turvallinen yhdistelmä, toinen väri jota käytän mustan kanssa on beige, muita värejä siihen olenkin sitten huono yhdistämään. Musta on kätevä perusväri myönnettäköön, vaikka vaaleissa ehkä paljon muuten viihdyn. Flunssa on jo melkein ohi, silmistä sen vieläkin huomaa. Vähän kirjaimet hyppii silmissä. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana huivi ja ihana asu, sellainen josta tykkään ja tuntuu omalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Belladonna<3 Viihdyin asussa itsekin hyvin. Taitaa olla luvassa pieni harmaa kausi tälle syksylle.

   Poista
 4. Kaunis huivi, hyvä että pääsee kaappien kätköistä käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Huivi pääsee nyt kyllä ihan käyttövaaterekille roikkumaan. Tykästyin tähän "ostokseeni" uudelleen...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)