perjantai 19. syyskuuta 2014

Soveliaisuuden rajamailla - On the edge of appropriateness...


Minä olen aina ihaillut nuoremman väen tyyliä käyttää tummia sukkiksia ja shortseja syksyllä ja joskus talvellakin (hurrr...), en tiedä mikä ihme siinä tyylissä minua viehättää, mutta viehättää kuitenkin. Siis avainjuttu on shortsit, paksut tummat sukkikset ja ballerinat. Nyt kun oli mustat sukkikset jo valmiiksi päällä niin oli pakko koittaa miltä se näyttäisi 40+ ikäisen päällä? Jotenkin tykkään<3 Kaapista löytyisi vieläkin paksummat kirpparilta haalitut Voguen sinisävyiset sukkiksetkin joilla ei ole muutakaan käyttöä tähän asuun ja vaalean neuletakin voisi vaihtaa tummenpaan tai jopa jakkuun. Lisäksi tämä asu tuntui päällä ihan äärettömän mukavalta. Mutta. Missä menee soveliaisuuden raja? 2-kymmpiselle ja 3-kymppiselle tämä asu on mielestäni ihan ok, mutta oman ikäni kohdalla emmin. Miksi? Olen aina korostanut sitä että tässä iässä saa pukeutua just eikä melkeen niinkuin itse tahtoo. Ovatko shortsit yli soveliaisuuden rajan vai ei? Mitä ajatuksia se herättää siellä ruudun toisella puolella? Tämä asu on tietysti vapaa-aikaan, ei missään tapauksessa toimistolle. 


Aurinkoista perjantaita!

I have always liked the combo with dark colored shorts, thick pantyhose and ballerinas. I always admire the combo when I see it somewhere. Its usually worn by a lot younger people than I am so my question is, Is this appropriate in this age? Is 40+ too old to wear shorts in the Fall? What do you think?

Have a Sunny Friday!

14 kommenttia:

 1. Noilla kintuilla voit aivan vapaasti pitää tuota yhdistelmää :-)
  Ehkä juttu onkin juuri tuossa, että on tummat sukkikset, paksut ja tummat shortsit, näyttää rauhallisen tyylikkäälle. En ehkä laittaisi farkkushortseja....enkä aivan lyhyitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Kivi putosi sydämeltä, uskallan siis mennä kylillekin näissä. Eikä missään nimessä farkkushortseja, ei minihametta eikä myöskään yhtään tämän lyhyempiä shortseja. Nämä olivat pisimmät tummansiniset jotka täksi kesäksi onnistuin löytämään. Kaikki on ollut tämän kesän niin minimaalisen pituista!

   Poista
 2. Samaa mieltä Rouva Kivitikan kanssa - noilla säärillä voi käyttää ihan mitä vain;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Luulen että tästä tulee ihan käypänen kyläilyasu. Minun rajani kulkee kyllä siinä että minihametta ei enää tässä iässä, eikä mitään lyhyitä farkkushortseja. Microshortseiksi niitä kai kutsutaan? Mulle maxishortsit kiitos...:D

   Poista
 3. 60v. ja mustat sortsit,tosin niin että just polvi lumpioihin,siis hiukan pidemmät kuin sulla ja mustat paksut sukkah. ja nilkkurit..iso jumpperi päällä talvella..siis kauniita sääriä ei tarvitse peitellä!! muutenkin tykkään pukeutumis tyylistäsi..huivit on makeita!! itse ihan hulluna huiveihin... terv. 60+ rva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 60+ rva<3 Lämmittää kovasti mieltä kun kuulee vähän "vieraamman" kommentin. Kyllä tämä shortsiasia tuli nyt ratkaistuksi aika yksimielisesti. Shortsit ja tummat sukkikset on siis varmasti jatkossakin käytössä! ja ne huivit! Huivit vaan on maailman ihanimpia ja kauniimpia, niitä on pakko rakastaa. Hulluna niihin täälläkin ollaan! Syksyssä on se hyvä puoli että niitä saa taas ottaa enemmänkin käyttöön ja kääriytyä niiden pehmeyteen ja lämpöön. Aurinkoisia shortsipäiviä sinulle toivottelen täältä!

   Poista
 4. Käyttöön vaan varsinkin kun tuntuvat mukavilta päälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöön tulevat nyt ihan varmasti ja kaivan tuolta ne paksummat Voguen sukkiksetkin, ovat olleet kirppariaarteena laatikossa odottamassa käyttöä. Ihanan pehmeät ja lämpimät, niissä on sisäpuoli puuvillaa, ovat vielä vähän mukavammat kuin tavaliset sukkikset. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 5. Ja höpöhöpö kaikelle soveliaisuudelle ;) Ei se ikä vaan se mikä sopii itselle ja nimenomaa se kuinka itse sen kokee sopivan. Jos jonkun päässä alkaa kiristää, se on hänen särkynsä :))

  Sortsit ja paksummat sukkikset on mun mielestäni ihan hurjan kiva yhdistelmä, pikkuisen kuin hame, mutta helpompi kun ei tarvitse miettiä mahdollista ylenmääräistä paljastelua ;) Ja hei, kyllä sun kropallasi laittaa mitä vaan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti PauMau<3 Ja oikeassa olet siinä että jos itse tykkää niin se on pääasia! Totesin shortsit ja sukkikset tosi helpoksi asuksi ja ihan varmasti laitan jatkossakin. Lyhyet hameet on vähän tylsiä kun niissä on aina paljastelun vaara, mutta shortsit oli tosi helpot ja sopii mun harppovalle kävelytyylillekin, hameessa menee joskus hermo kun ei pääse tarpeeksi nopeasti...:D

   Poista
 6. Todella hyvännäköinen asu. Toivottavaa olisi, että ne nuoremmatkin oppisi käyttämään tuon mittaisia shortseja. Karmealta näyttää kun shortsit on sen mittaiset, että sukkahousujen paksumpi (lähinnä siis noissa 20 den mustissa sukkahousuissa) housuosa näkyy shortsien alta. Pahimmoillaan silloin kun lyhyisiin shortseihin pukeutunut nuori tyttö otti jotain kaupassa alahyllyltä, ja haarakiilan saumatkin näkyi jo molemmin puolin.

  Asialliset shortsit ja tyyliin sopivat sukkahousut sopivat minkäikäiselle vaan. Ja tosiaan todella mukava ja helppo asu tuo sukkahousu-shortsiyhdistelmä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi, kovasti samaa mieltä ollaan tuosta shortsien pituudesta, liian lyhyt ei kyllä pue ketään. Tuo nuorison macroshortsimuoti on kyllä aika erikoinen. Sukkahousushortsiyhdistelmä oli kyllä tosi helppo ja mukava, ihan varmasti sitä nähdään vielä lisää tässä blogissa. Kiva kun löysit tänne kommentoimaan ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 7. Minun paksuissa sukkiksissa on lappu, jossa on kylpyammeen kuva ja sen sisällä numero 40. Että kyllä nuo sukkisajat on minulta ohi. Joissain vaatteissa on kylpyammeen sisällä numero 30, ja joissain numero 60, että ei tämän ikäiselle taida soveliasta vaatetta löytyä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mitä, ikä on vaan numeroita ja kun olen nähnyt hamekuvia blogissasi niin voisin hyvinkin kuvitella tilalle tummat shortsit ja uudet paksut sukkikset niiden kanssa. Taidan muistaa nuo kylpyammekuvat ja pesuohjeet nuoruudestani, silloin sukkahousut oli NIIN tärkeää pestä käsin...:)) Muistan miten inhosin sitä kun äiti ei antanut pestä niitä koneessa, väitti että menevät pilalla ja niin se taisi sen aikaisten kanssa ollakin...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)