sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Juhlavaatteissa - Wearing festive black...Tuossa vähän aikaa sitten tein postauksen juhlavammista vaatteistani. Osa kaapista kaivetuista juhlavammista vaatteista osoittautui silloin armottoman suuriksi ja lauantain vaatetusta etsiessäni lähti lisää tavaraa kirpputorilaatikkoon, liian suuria tai vanhentuneita malleja. Puuf. Siinä sitten menikin hyvin suuri osa minun juhlavaatteistani ja lauantain 50-vuotistaiteilijajuhliin päädyin sitten lopulta laittamaan tämän yhdistelmän. Vekkihame on viime kesän kirpparilöytöjä ja neuletakki Fransan.


Taisto Saaresaho
Amadeus


50-vuotistaiteilijajuhlaansa juhli pitkän uran laulajana tehnyt Taisto Saaresaho Helsingin ääriään myöten täynnä olevalla Kanneltalolla, jossa nähtiin esiintymässä orkesterin lisäksi myös muutaman vuoden takainen tangokuningas Amadeus taiteilijajuhlan kunniaksi ja flyygelin takana isäänsä säestämässä myös Sir Elwoodin Hiljaisista Väreistä monelle tuttu Juha Saaresaho. Juhlissa oli myös hieman historian siipien havinaa, 50 vuoteen laulajana on mahtunut niin paljon yhteistyötä ja kiertämistä ympäri Suomea niin monen jo edesmenneen suomalaisen musiikintekijän kanssa. On Unto Monosta, Toivo Kärkeä ja monen vuoden rundit myös edesmenneen harmonikkataitelija Esko Könösen kanssa. Kiva ja lämminhenkinen juhla kaikenkaikkiaan. Jatkojen jälkeen täällä oltiin kotona vasta lähemmäs klo 22.00. Kuvien laatu ei valitettavasti ole kovin hyvä, ilman salamaa hämärässä konserttitilassa kuvaaminen vaatisi jalustan käyttöä, joka tietenkin odotti kotona...

Saturdays festive outfit was almoust black. Just a week ago I had to let go of the most of my festive outfits since they were now too large for me so Im left with very few pieces I can wear in festive occations. We were celebrating the 50th anniversary as a singer of Taisto Saaresaho who has been touring across Finland and Viro singing for 50 years and still continues to sing. It was very warm and wonderful concert in Helsinki

12 kommenttia:

 1. Painon pudottamisessa on omat haasteensa. Siis joutuu pistämään vaatekaapin uusiksi. Kaunis asu kuitenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju<3 Totta tosiaan kyllä tuossa vaatekaapin uusimisessa vieläkin on vähän haastetta...:) Muiden kanssa ollaan jo selvillä vesillä, mutta juhlaosasto näköjään on jäänyt huomiotta.

   Poista
 2. Samaa meinasin sanoa, kuin Maiju tuossa yllä :-)
  Pääset shoppailemaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Juu, pääsen shoppailemaan, mutta kun tuo mekon ostaminen on aina minulle se maailman vaikein asia... Leveät hartiat ja olematon vyötärö ei yhtään auta sitä asiaa...:))

   Poista
 3. Mukavampi uusia vaatevalikoimaa hankkimalla pienempiä kokoja kuin, että vaatteet olisivat kaapissa kutistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta sekin...:)) Nyt on kyllä omat haasteensa että osaa ottaa sen pienemmän koon, se on yllättävän vaikeaa kun on tottunut siihen suurempaan.

   Poista
 4. Ja minä matkin "Elämä Onnenpähkinässä" kommenttia, että parempi isoksi jäneet vaatteet kaapissa, kun kutistuneet. Ei muuta kun uusia ilolla shoppailemaan, olet sen ansainnut. Laihduttaminen ei ole mikään pikku juttu. Upea nainen juhlatunnelmissa.

  Minulle Taisto Saaresahon nimi oli ensin outo, kunnes kuuntelin hänen kappaleitaan youtubesta, tuttu mies ja tuttuja kappaleita. Kuuntelen paljon radiota, mutta en näköjään tarpeeksi kunnolla. Onhan teillä ollutkin mukava konsertti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 PIkkuhiljaa hyvä tulee. Pitänee uusia listan kanssa sitä mukaa kun vastaan sopivia tulee. Tähän asti on toiminut hyvin, juhlavaatteet ovat vaan unohtuneet listasta. Onneksi niitä tarvitsen tosi tosi harvoin.

   Taisto taitaakin olla monelle tuttu ääni, mutta nimenä ei niin tuttu. Konsertti oli ihana ja lämminhenkinen. Tykkäsin kovasti ja Amadeuksellakin oli hyvä ääni, vaikka oli uusi tuttavuus taas minulle.

   Poista
 5. Sulla on mieluisa syy viedä vaatteita kirppikselle ja hankkia uusia. Laihtuminen on aikamoinen saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Kirppikselle vietävää kertyikin taas aikamoinen kasa noista vanhoista juhlavaatteista. Joskohan sieltä löytyisi uusiakin taas, olisi ekologista sen sijaan että aina pitäisi ostaa uutta.

   Poista
 6. Olet kyllä mielettömän työn tehnyt oman kropan remontoinnissa, onnittelut! Pikku hiljaa vaatekaapin sisältöä uusien, kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti PauMau<3 Vähän tässä on haastetta vielä kun pitäisi saada tuo leikattukin kinttu kuntoon, vielä menee muutama kuukausi kunnes se toimii kunnolla ja kestää vähän enemmän rasitusta. Joskin sinne alkuperäisestä vammasta jäänyt irtopala oli ehtinyt tehdä tuhojaan, eikä siitä ihan priimaa enää saa. Kumma pala kun ei löytynyt ekassa tähystyksessä vuosia sitten silloin kun alkuperäinen vammakin oli tullut!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)