torstai 11. syyskuuta 2014

Syksyn suosikit I - Fall Essentials I

Nyt on aika katsastaa syksyiset suosikit omasta komerosta ja miettiä mitä ehkä tarvitsee syksyn vaatevaraston täydentämiseen. Listasin tähän muutamia omia suosikkijuttuja syksyksi. Yritin löytää edullisia ja luonnonmukaisista materiaaleista tehtyjä, mutta tekokuitujen käyttö tänä syksynä tuntuu olevan aika vahvaa, joten kompromisseja oli pakko tehdä Musta ja harmaa, eläinkuosit, roheat neuleet, nahkahousut (tai vastaavat), bikertakit tuntuvat olevan tämän syksyn "juttu". Aika rokkaavaa ja tumma tyyliä kaikenkaikkiaan. Varsinkin mustia ponchoja oli todella vaikea löytää kollaaseihin, monesta paikasta olivat loppuunmyytyjä jo. Pitäisikö tästä vetää johtopäätös että musta poncho on syksyn hitti? Mitä mieltä siellä ruudun takana ponchoista? Kyllä vai ei?

Rohkealle:
Bold:
ja toimistolle: For the office: 
vaikka tälläistä, hame on minun henkilökohtainen suosikkini näistä:
Vapaa-aikaan:
Casual:
 
Huomenna jo perjantai ja viikonloppu kohta edessä!

Fall Essentials I is based on black and grey. These colors seem to be strong basics this Fall. I did put couple of collages together from my personal favourites. Based on black and grey mostly. Im a big fan of brown and beige colors, so next time there will be collages based on brown and beige. What are your fall favourites this year? All black and grey or more brown based?

 


10 kommenttia:

 1. Kivoja asukoosteita olet tehnyt, voisin ottaa noista aika monta vaatetta tai asustetta itsellekin. Mulla on pari ponchoa, joita köytän silloin tällöin. Enemmän ehkä kuitenkin tykkään shaaleista ja viitoista, joita omistan useammankin ja käytän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shaalit ja viitat on ihania ja niitä on niin helppo laittaa sitten vaikka laukkuun jos tulee kuuma. Ponchot on minusta myös kivoja mutta ehkä välillä vähän haastavia asustamisen suhteen.

   Poista
 2. Hyviä kokonaisuuksia! Leopardikuvioista pidän enemmän musta-valkoversioina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leopardikuviot on tosi kivoja mustavalkoisenakin ja talvea vasten erityisesti vielä kivempia. Mikähän niissä aina vaan viehättää? Nuorena en voinut sietää mitään eläinkuosia...:)

   Poista
 3. Minä tykkään ponchoista ja viitoista. Kannatus ainakin täällä! Monet noista kollaaseista ottaisin itselleni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Ponchot ja viitat on niin kivan monikäyttöisiä. Niitä voi käyttää itsekseen tai sitten talvella lisälämpöä ja näyttävyyttä tuomassa takkien päällä. Sanoo vilukissa täällä...:D

   Poista
 4. Kivat nuo sinun koosteet, tosi hauska! Minulla ei ole ponchoa, vaan pari neulomaani isoa kolmiohuivia, joihin laitan vyön, kun kieputan tuon huivin ympärilleni. Sitten on punainen huopa, josta taiteilen muodinmukaisen viritelmän vyön avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Sinä olet käsistäsi niin taitava. Suuret kolmiohuivit on kivoja ja niitä voi käyttää moneen tapaan, mutta se kyllä vaatii jo vähän taitoa. Minulta löytyy kaapista yksi ihan suosikkivaate, joka on ohutta merinovillaa ja pysyy kivasti harteilla ja käytän sitä myös kaulassa talvella kaulahuivin tapaan. Tahtoisin harmaan samanlaisen, mutta niitä on hankala löytää kun eivät ole muodissa enää...

   Poista
  2. Kiitos kiitos :) Kolmiohuivi on helppo neuloa: alkuun 3 silmukkaa ja joka toisella tai kolmannella lisää silmukan molempiin reunoihin, eli neulo silmukka, lisää yksi, neulo loput, lisää silmukka ja neulo rivin viimeinen silmukka. Pitää vaan mitata, että leveys on ylhäältä omien levitettyjen käsien mitta ja että ei tule liian pitkä huivi, jotta ei viistä maata. Hapsuihin jätettävä vara myös.

   Poista
  3. Kiitos neuvosta<3 Tuo kuulosti niin helpolta että jos vain löydän jostain edullista ja pehmeää merinovillaa, neulon itselleni harmaan kolmiohuivin!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)