tiistai 9. syyskuuta 2014

Beigeä ja ruskeaa syksyyn - Beige and brown for the fall...


Täällä ollaan taas lievien vastoinkäymisten jälkeen. Vanhasta kannettavasta hävisivät langattaman verkon ohjaimet ohjelmistopäivityksessä ja leikattu polvi sai viikonloppuna melkoisen tällin kun 45-kiloinen koira iskeytyi suoraan sitä päin. Onneksi tänään röntgenkuvista selvisi että eturistisiteen ruuvit ja ilmeisesti itse ristisidesiirrekin ovat vielä paikoillaan. Nivelsiteet ilmeisesti vähänn kärsivät tällistä ja muutama päivä on mennyt teipatun ja särkevän polven kanssa ihmetellessä. 

Syyssää on lämpimänä hellinyt meitä ja koleina aamuina on vähän vaikea välillä pukea tarpeeksi vähän päälle kun iltapäivät ovat olleet lämpimiä. Tällä kertaa kuvissa beigeä (yllätys) ja ruskeaa. Hankin alesta elämäni ensimmäiset vaaleat avokkaat kesän lopulla ja ne ovat ollet ahkerassa käytössä. Aamuisin olen suosiolla laittanut jo välillä nilkkureita ja välillä lähtenyt töihin ihan baltsuissa. Kuinka siellä on pärjätty syksyn vaihtelevissa säissä? Joko nilkkurit on kaivettu kaapeista? Täällä on ovat näitä yksiä Tamariksen lempinilkkureita lukuunottamatta muut vielä säilössä. Ensi viikon loman aikana täytynee jo kaivella kätköistä niitäkin.

Huomenna jo keskiviikko, täällä sataa vettä, huomiseksi luvattu taas lämmintä, mukavaa tiistai-iltaa!

linssilude


After having little computer trouble here again. This week has been warm with chilly mornings so its kind of  hard to decide what to wear in the mornings. I have been wearing booties often in the mornings and pumps in the afternoons. Seems to be working so far. I just bought these nude pumps in the late summer and I have worn them a lot at work. High heels but comfortable to wear even so. Beige and brown were todays colours. Simple and quite easy go-to outfit. Even for work with the silk scarf.

10 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä nykyisin kuvissa säteilevän näköinen. Kiva asu ja nuo uudet kengät näyttävät siltä kuin ne olisivat jalassakin mukavat. Nilkkurit ovat vielä kaapissa ja baltsuissa täällä on taaperrettu. Ja toivottavasti saadaan vielä ainakin tämä viikko taapertaakin;)
  Kivaa viikon puoliväliä ja toivottavasti polvi ei tuon enempää ottanut pahakseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Uudet kengät ovat tosi mukavat jalkaan ja toivat kivan vaalean lisän kenkävalikoimaan. Baltsuissa täälläkin on viikkoa eteenpäin taaperrettu ja toivottavasti säiden puolesta vielä vähän aikaa saadaan taapertaakin! Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Onneksi ei polvellesi käynyt pahemmin. Osa nilkkureistani on 'kesänilkkureita', joita ei kylmillä ja liukkailla edes voi käyttää, joten sellaisia on jo käytössä avokkaiden ohella. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Polvi on edelleen vähän kipeä, mutta parentumaan päin. Olisi ollut kauheaa jos olisi hajonnut tuo eturistiside uudelleen. Nilkkurit ovat kesälläkin kivoja, nyt vaan oli niin kuuma loppukesä ettei oikein ollut käyttöä niille. Sandaalit taisivat olla käytetyimmät kengät tänän kesänä!

   Poista
 3. Auts, polviparka! Kuvan linssilude se ei painosta päätellen kuitenkaan ollut :) Mun ystävillä on ollut iät bullmastiffeja ja ne on kyllä myöskin melkoisia touhottajia ja muutaman kerran onnistuneet rusikoimaan aika mojovasti.Käsittääkseni niillä on sisäänrakennettuna se että loikataan ihmistä päin, ne eivät käy kiinni vaan niiden vartiointi/puolustuskyky perustuu juuri siihen "vihollisen" kaatamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollut kuvan linssilude asialla, ei... Tuo pieni poika ei moista tuhoa saisi aikaiseksi vaikka kuinka yrittäisi. Tällä kertaa asialla ei ollut edes oma koira, vaan anopin rotikka 10v joka päätti saada pihahepulit vanhoilla päivillään eikä jarruja löytynyt vaan tämähti kylki edellä suoraan polveen! Hyvä ettei suvussa ole bullmastiffeja, niillä taitaa olla painoa vielä pikkuisen enemmän ja tuho hepulissa sen mukaista...:D

   Poista
 4. ♥Pikaista paranemista! Kaunis asu jälleen, ja linssilude on söpöliini!

  VastaaPoista
 5. Kaunis asuyhdistelmä. Huivi ja nilkkurit kruunaa koko asun. Onko isokin huivi? Olet sen niin kivasti solminut toisessa kuvassa (ylhäältäpäin). Toivottavasti flunssa ei tullut ja ennen kaikkea polveen ei tullut mitään pahempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Huivi taitaa olla aika tarkkaan 1m x 1m eli aika iso neliö. Näissä ohuissa neliöhuiveissa on minulle aika haastetta aina tuo solmiminen, jotenkin hankalampaa saada nätisti laitettua kuin paksut huivit.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)