maanantai 4. elokuuta 2014

Mustaa ja valkoista - Black and White...


 

Ja korallinpunaista kynsilakkaa, siinä viime launtain kauppareissun värit. Täällä vielä 2 viikkoa kesälomaa edessä, joten työasuja ei vieläkään nähdä. Ystävätär meni pitkän loman jälkeen tänään töihin ensimmäistä päivää ja kysyi " oikeasti, onko pakko laittaa kengät jalkaan ja vaatteet päälle?". Samaistun tuohon ihan täysin. Tällä helteellä ei todellakaan tee mieli laittaa kunnon kenkiä eikä "oikeita" vaatteita! Ihmeellinen kesä! Ensin sataa ja on niin kylmä ettei edes tarvitse kesävaatteita 5 viikkoa ja sitten perään mennään nyt varmaankin 5:ttä viikkoa pelkkää hellettä! Minä lomailen täällä kotona ihan itsekseni, koska hovikuvaajalla ei ole oikeastaan lomaa tänä kesänä. Päivät kuluvat joutuisasti polven kuntoutuksen ja pihahommien parissa. Kun ei pääse vielä kyykkyyn eikä kunnolla polvilleen niin erinäiset puutarhahommat edelleen odottavat tekijäänsä! Vaan eipä ole vielä nuo rikkaruohot itsekseen mihinkään karanneet...:)


Viime aikojen asut ovat olleet hellemekko, bikinit, shortsit+t-paita yhdistelmä tai sitten joku hirvittävän näköinen vanha paituli, joka ei taatusti hiosta. Tälle päivälle on luvattu +29 astetta, taitaa tulla tästäkin bikini-paituli päivä. Syksyn muoti on jo ollut ehkä vähän mielessä, mutta siitä lisää vähän viileämmällä kelillä. Tulevan syksyn yleisin väri tuntuu olevan musta. Mitään kovin mielenkiintoista tai raflaavaa tyyliä/väriä en ole syksyn mallistoista vielä bongannut. Laittelen näitä päivityksiä nyt loman aikana hieman harvakseen, syksyllä palataan sitten "oikeiden" vaatteiden, syysmuodin ja lauantailinkkien pariin!

Heat wave continues. Im still on vacation the next 2 weeks and in this heat is a bit diffucult to even think about " real" clothing. My go-to outfit seem to be shorts and t-shirt all the time. Black and white is always a good choice. This time it was white linen shorts and black t-shirt but black shorts and white t-shirt would work as well. Im not posting as often now on vacation than usual, but after to vacation we´ll get back to the schedule with the "real" outfits.

14 kommenttia:

  1. Mustavalkoisen ystävä tykkää kovasti asustasi - ja sinun sääresi kestävät hyvin shortsitkin;)
    Itse olin viikon välillä töissä ja kyllä oli pakko joustaa pukeutumisen suhteen - hellemekoissa mentiin koko viikko. Onneksi oli sellainen viikko, että sai ihan rauhassa kököttää työhuoneensa rauhassa ilmastoinnin jyllätessä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä siitä kestämisestä, pahimmat arvet eivät näy tuossa kuvassa, aika rumaa jälkeä saivat aikaan sairaalassa suoraan sanottuna. Arpiin on jäänyt jopa mustaa väriä, joka kuulemma on irronnutta metallia instrumenteista kun niillä on rassattu edestakaisin! Luulisi että olisi jo keksitty intrumentit joista ei irtoa metallia potilaaseen...:)
      Hellemekko kuulostaa tähän keliin todella sopivalta työasulta, onneksi sait rauhassa nauttia hellemekosta ja ilmastoinnista! Mukavaa loman jatkoa sinnekin!

      Poista
  2. ♥Kaunis asu kauniilla naisella! Hyvää maanantain jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Aurinkoista viikkoa!

      Poista
    2. Mustavalkoinen on aina pop. Kiva asu ja lakkaväri wau!

      Poista
    3. Kiitos<3 Lakka on ihan mun kesälemppari, Essien "Cute as a button".

      Poista
  3. Tuota samaa " tartteeko pukea päälle" kyselin itsekin blogissani viikko sitten ;) kevyissä olen yrittänyt kulkea , varpaat on kyllä saanut näkyä :) mustavalkoinen on nappivalinta !
    Noista sun mustista jäljistä tuli mieleen oma silmäleikkaukseni vuosikymmeniä sitten : ompelivat sinisellä langalla ja väittivät , että ne häviävät itsekseen . Ei muuten sulaneet , piti sitten poistaa toisessa leikkauksessa , sen verran karmean näköiset olivat : D
    Leppoisaa lomaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki<3 Minä toivon että tuo väri joskus suostuu häviämään itsekseen. Ja noista sinisistä tikeistä on muuten täälläkin kokemuksia, joskus sulaa, joskus ei. Muutenkin tikkien poistaminen tuntuu olevan yllättävän hankala taitolaji... useamman kerran on jäljelle jääneitä pätkiä poistatettu.

      Poista
  4. Totta tosiaan keveissä vaatteissa saa olla :-)
    Sitten kun on pakko pukea jotain parempaa laitan pellavaa, se on ainoa materiaali, jossa en tule näillä säillä hulluksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Pellava taitaa olla ainoa jossa ei tukehdu tällä helteellä!

      Poista
  5. Ihana hellekausi, jota talven tuiskuissa kaihoten muistellaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti muistellaan! Harvoin tälläistä loppukesää saamme. Mukavia hellepäiviä!

      Poista
  6. Oi kun kiva kokonaisuus, minä tykkään ja mustavalkoisuus tuo ihanaa klassisuutta mukanaan.
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)