perjantai 22. elokuuta 2014

Sadetta pidellessä ja lauantailinkki - Rainy days and saturday link...
Sateessa, sateella, sateen jälkeen, sadetta ennen. Sade on ollut tämän viikon sana. Kaunis sana, kunhan itse saa nauttia siitä sisätiloissa takkatulen loimussa. Katsella taivaalla kiitäviä mustia pilviä ja kuunnella sateen rummutusta peltikatolla. Blogikuvia on taiteiltu aina siinä välissä kun ei juuri sada. Yleensä sade ei häiritse minua, mutta tuo äkillinen ilman kylmeneminen on tällä kertaa tehnyt siitä kohtuullisen hyytävää kun kroppa ei ole vielä mukautunut mokomaan ilman kylmyyteen. Töissäkin kaikki jo hokevat että nyt se syksy tuli. Katinkontit, kyllä me vielä jokunen lämmin ilma nähdään, eikös? 

leveä
tai kapea

En halua vielä aloittaa varsinaista syyspukeutumista vaan olen päättänyt pysyä vähän vaaleammissa ja kesäisemmissä väreissä toistaiseksi. Sadetakkinakin on vielä ollut kesäisen vaalea sadetakki. Kuinka siellä ruudun toisella puolella? Syksyn väreissä vai vielä vähän kesäisemmissä? Se on muuten kumma juttu, aurinko ei ole kuvattaessa mikään vaaleahiuksisen kaveri, hiukset hukkuvat auringon valoon, mutta aina se vaan tällä viikolla on onnistunut paistamaan juuri siinä välissä kun kuvia on otettu! Nämäkin kuvat on otettu minuutteja ennenkuin taivas todella aukesi vaikka ei uskoisi!

Lauantain linkki vähän etukäteen on tällä kertaa ihana rento farkkumuotia ja kauniita kenkiä rakastava Style by Fluent Texasista. Näillä kuvilla on kiva muistella kesää ja suunnitella jo seuraavaa! Yksityiskohdista saa kivoja vinkkejä ja ideoita. Nauttikaa viikonlopusta!

This week has been filled with rainy days. Dark clouds in the sky. Some sunshine as well between the rain and storm. Stormy nights and hint of the coming Fall. I have chosen not to wear all the dark fall colours yet. Even my raincoat is beige. I dont want to give up with the last of the summer yet. What do you think? Still warm days ahead? Above you´ll find the saturday link. Its all about the summer in Texas. Enjoy the beautiful pics and your weekend!

12 kommenttia:

 1. Vaikka olenkin ehäkä enemmän kuitenkin syyspukeutuja, yritän viimeiseen asti pukeutua kesäisempiin tai edes kesäisen värisiin vaatteisiin. Sama juttu muuten ollut kuvien ottamisen kanssa minullakin eli taiteilua aikataulutuksessa, jottei sadekuuro yllätä. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Viikonloppu viuhahti täällä remonttipuuhissa niin ettei ehtinyt edes tietokonetta ajattelemaan!

   Poista
 2. Ei ole vielä vaihdettu syksyisempiin väreihin - minulla kun se musta kulkee mukana kesät talvet. Mutta uskon, että niitä kauniita ja lämpöisiä päiviä vielä tulee. Ja saa jättää sadetakit kotiin. Ja sukat;)
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Tulihan niitä kauniita lämpöisiä päiviä viikonloppuna sittenkin!

   Poista
 3. Syksy saa vielä odotella, ihan vielä en ole valmis päästämään kesästä irti. Paitsi olen kyllä ollut välillä aivan jäässä, 15 astetta aamulla koirien kanssa lenkkeillessä on aivan liian vähän =D Kiitos linkistä, menee kirjanmerkkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ei päästetä kesästä vielä irti, tuota syksyä kun piisaa sitten aika kauan. Arvasin että linkki on sinulle mieleinen, tyylissä oli jotain hiukan tuttuja...:)

   Poista
 4. Toivotaan, että vielä tulee kauniita, kuulaita aurinkoisia päiviä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tulihan niitä heti kun tilasi, täällä paistoi aurinko melkein koko sunnuntain!

   Poista
 5. Kiva huivi sekä sadetakki, joka ei näytä sadetakilta.
  Hiuksesi olivat ja ovat kivat, edellisessä postauksessa olivat ihanat. Auringolla tai ilman :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Tuo lämmitti paljon mieltä. Itse olen tuskaillut tuon vaalean värin kanssa, mutta kun ei jaksa taistella harmaita (lue valkoisia) vastaan niin totesin että on parempi pysyä vaaleassa. Tummenpaa olisi vaan niin paljon hauskempi pitää ja helpompi kuvata! Vaan koskas sitä itse olisi täysin tyytyväinen itseensä?

   Poista
 6. Irlannissa on posottanut aurinko koko viikon kuin heikkopäinen ja lukea Suomen syksystä on aavistuksen masentavaa. Vaan uskon minäkin, että kuulaan kauniit aurinkokelit tulvat vielä suomeen, ei ehkä helle, mutta vähän lämpimämpää pari päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihan kateeksi käy nuo Irlannin kelit! Toivottavasti teillä oli ihana loma! Ja tulihan meillekin ainakin aurinkoinen sunnuntai. Jospas taas ensi viikonloppuna paistaisi!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)