tiistai 12. elokuuta 2014

Kirpputorilöytöjä II - armyhousut...
Armyhousut ja pliseerattu musta hame. Arvatkaapa kumpi oli minun löytöni ja kumpi hovikuvaajan? Vinkkinä voin kertoa että minä miellän itseni edelleenkin vähän poikatytöksi...:D Ihan oikein, housut minun suuri löytöni ja hame hovikuvaajan. Täytyy kyllä sanoa että vähän hirvittää tuon miehen vaimonsa tuntemus koska kertomatta kenellekään olen mietiskellyt monta kertaa pliseeratun mustan hameen hankkimista! En kylläkään ihan tälläiseen kesäkäyttöön vaan tarkoituksena on käyttää sitä nimenomaan talvella paksujen mustien sukkisten ja neuleen kanssa kevennyksenä. Tässä hame vain esittelyssä. 

Armyhousut (en keksi niille parempaakaan nimitystä) ovat olleet ostoslistalla jo monen monta vuotta, sopivia ei vaan ole tullut vastaan ja nyt kirpparilta kahdella eurolla...:) Joskus kärsivällisyys näköjään palkitaan! Housut ovat enemmän kuin passelit, puuvillaa ja tajusin vasta kotona että puntit saa kätevästi solkien avulla ylös ja housuista tulee vajaamittaiset helteellekin sopivat! Nämäkin varmaan tulevat näkymään blogissa ihan kyllästymiseen saakka, yläosaksi on monta ideaa jo tullut pohdittua. 

Lomaa jäljellä vielä kolme päivää, sitten alkaa täälläkin arkinen puurtaminen. Mukavaa alkanutta viikkoa tältä puolelta ruutua!

Army pants and skirt from our local fleamarket. I have been looking for suitable armypants for couple of years but haven´t found a pair untill now. Its such a good find! Hubby picked up this pleated skirt for me at the fleamarket and Im thinking of wearing it in the winter to lighten up knits. Im sure Im going to use these both finds a lot coming fall and winter.

14 kommenttia:

 1. Kivat löydöt ! Pliseerattua hametta itsekin etsiskelin jo kesällä kirpputorilta . Housut on päheet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pliseerattua hametta minäkin olen muutamat vuodet miettinyt. Nyt tarvitsee enää miettiä mihin kivaan sen yhdistäisi. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Armyhousut ovat tosi in! Sopivat sinulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Armyhousut tuntuivat heti ihan omilta! Tykkään kovasti.

   Poista
 3. Kivat olet taas löytänyt ja miten edullisetkin. Te olette löytänyt hyvän kirpputorin. Nauti loppulomastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Joskus meidänkin pieniltä lähikirppiksiltä tekee löytöjä. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Kivan näköisiä löytöjä molemmat. Hyvää loppulomaa!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa, että miehesi löytää sinulle vaatteita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavaa suorastaan...:D Tuntee vaimonsa ihan liian hyvin! Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 6. Hyviä löytöjä kumpikin, etenkin nuo housut ovat ihan mielettömän hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Housut ovatkin olleet päivittäisessä käytössä nyt kun ilma kylmeni. Pieni miinus niille siitä että kaikki koirankarvat tarttuvat kivasti niihin...:)

   Poista
 7. Miehet, aina ne haluaa nähdä naisset naisellisissa asuissa ;) Mutta armyhousut rules!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)