keskiviikko 20. elokuuta 2014

Yhden laukun taktiikka - One bag v. two bags...


laukku R.L.L
neuletakki fransa, toppi Esprit


Loman jälkeiseen työviikkoon on lähdetty yhden laukun taktiikalla. Yleensä raahaan mukanani kahta laukkua, toisessa "normaalit" käsilaukkutavarat (pidetäänkö jumppakumpparia ja taskulamppua normaalisti käsilaukussa?) ja toisessa sisäkengät ja eväät. Koska aika usein lisäksi rahaan mukanani myös kannettavaa omassa laukussaan, päätin yrittää pärjätä tämän viikon yhden "käsilaukun" taktiikalla. Sanotaanko että aika epätoivoista! Juuri ja juuri saan tämän mustan laukkuni kiinni, kuvassa sieltä puuttuu jo ainakin yhdet kengät, koska unohdin ne töihin... Tuo kenkien unohtelu on vain yksi monista taidoistani ja joskus se johtaa siihen että kotona epätoivoisesti etsin joitain tiettyjä kenkiä, vain huomatakseni että olen vienyt nekin töihin...:) Mennäänkö siellä ruudun toisella puolella yhden vai kahden laukun taktiikalla? Minä taidan pikkuhiljaa antaa periksi ja siirtyä kahden laukun taktiikkaan, silläkin uhalla että näytän lastatulta kamelilta. Olisi kyllä kiva löytää laukku johon mahtuisivat kannettava, kengät ja eväät.

Yöunet ovat jääneet vähiin, rytmin muutos tuntuu joka solussa. Yleensä selviän varsin varhaisista aamuistani ihan kunnialla, useinmiten lähden töihin jo ennen klo kuutta aamulla, mutta ikä ja pitkä muuttunut vuorokausirytmi on tehnyt kyllä tepposensa tällä kertaa ja aamut ovat olleet tällä viikolla tahmaisia, eikä yöunille pääsyä auta se että muu huusholli tuntuu elävän aivan erilaisessa rytmissä. Hovikuvaajan työpäivä alkaa ja loppuu huomattavasti myöhemmin kuin minun ja jopa kissatkin ovat päättäneet koetella kärsivällisyyttäni iltaisin ja täällä käy melkoinen ralli nukkumaanmenoaikaan kun katit vaativat päästä ulos ja sisään. Nekään eivät osaa päättää miten suhtautua viileneviin ilmoihin ja syksyn saapumiseen. Neitikissalla on ilkeä tapa istua raapimassa eteisen tuolia niin kauan kunnes joku suvaitsee laskea hänet pihalle. Ja tottahan neiti saa tahtonsa aina läpi...:) Sisään päästäkseen neiti istuu ikkunalaudalla ja repii hyttysverkkoa säpäleiksi... Eipä silti, toinen kissa taas hyppää oven kahvaan ja laskee itse itsensä sisään. Joskus muinoin samainen kissa huvitteli laskemalla koiria ulos sekä etu- että takaovesta huvikseen kun oli pitkästynyt olemaan pihalla yksinään. Siksi sisäovien kahvat on käännetty niin ettei sitä saa hyppäämällä auki, muuten meillä juoksentelisivat kuraiset koiratkin sisään ja ulos.Mennään jo keskiviikossa, mukavaa loppuviikkoa!

First week at work after the vacation. I have tried to manage with just one bag, but since I always carry lots of things with me to work, it seems hopeless. Im trying to fit the "normal" handbag stuff, extra shoes and packed lunch into to one bag! Even though my bag is large, it seems not to be large enough. I think Im going back to two bags fitting the normal handbag stuff to one bag and lunch and shoes to another. How about you? One bag to work or two? 

Its been hard learning to wake up so early again. Every morning I just feel old with baggy eyes. Feels like the whole family exept for me is living in an another day rythm. I better learn to get to bed in time in the evening or else Im just going to fall asleep middle of some meeting at work...:) Allready Wednesday, enjoy your week!

9 kommenttia:

 1. Uusi rytmi tuo varmasti haastetta, ensimmäinn viikko on aina se pahin, sitten helpottaa!
  Minulla on vain yksi käsilaukku, sinne koko muu perhe tunkee kaikki kamansa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Mahtaa olla iso laukku...:) Vaan sopu sijaa antaa, eikös?

   Poista
 2. Täälläkin kameli, joka raahaa mukanaa 'varmuuden vuoksi' tavaraa. Ei puhettakaan, että läppäri mahtuisi normilaukkuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aina ihmettelen blogeissa olevia tilaihmeitä joihin mahtuu läppäri, kamera, meikit, päivyrit ja ties vaikka mitä! Olishan se kiva, mutta mun duuniläppäri jo painaa tonnin...

   Poista
 3. Minä menen pyörällä töihin ja pyörän korissa saa kuljetettua kassin. Talvella kävelen, yleensä vedän perässäni sitä ostoskärryä, jota myös mummokärryksi ikävästi nimitetään. En suostu kantamaan enkä olemaan muuli. Tuo kärry on todella hyvä ja sillä kulkee kaikki tavara töihin ja kotiin. Myös ruokaostokset tuon sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet enemmän kuin oikeassa, tuo kärry ON hyvä. Se on varmasti paras selälle, hartioille, polville ja ties mille. Jää varmasti monta vaivaa, jotka tulevat laukkujen raahamisesta pois. Mummokärry oli kyllä ihan uusi nimitys minulle. Ikeassa on muuten nykyään myös saatavilla samanlainen pyörillä kulkeva värkki, johon saa tuon ikea-kassin roikkumaan ja toimii samalla periaatteella. Näkyy kyllä olevan ihan nuorienkin käytössä siellä...:)

   Poista
  2. itseasiassa olkapää vaivan takia sen muutama vuosi sitten ostin ja ihastuin ikihyviksi tuohon "punaiseen Ferrariini" ;D

   Poista
 4. Mulla oli aiemmin yhden laukun taktiikka, jolloin mukana oli isohko "käsi"laukku tupaten täynnä tavaraa ja painoi enemmän kuin synti! Nyttemmin olen vaihtanut kahden laukun taktiikkaan ja voin söpöillä pienemmällä käslaukulla , kun ne taskulamput ja muut on siellä totessa. Ei vaan, ei mulla taskulamppua, mutta ne kengät,sateenvarjo ja eväät ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Taskulamppu pitää olla aina mukana...:D Vakavasti ottaen se on mulla turvaväline kun ajan paljon teillä missä ei ole katuvaloja ja jos autosta häviää sähköt tms. Luulen kyllä että tämän viikon jälkeen siirryn samaan laukku systemiin kuin sinä.. Pienempi laukku ja sitten tote johon kengät, eväät, sateenvarjot ja muut. Voisi kokeilla mahtuuko läppäri, mutta ensin pitää hankkia sille suoja.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)