sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kirpputorilöytöjä I - maksimekko...




Jos olisin muutaman vuoden vanhempi, sanoisin että nyt se 5-kympin villitys iski, mutta sanonpa sen sijaan että ihanaa olla tässä iässä. Tässä iässä voi nimittäin hyvällä omalla tunnolla julistaa löytäneensä vaaleanpunakirjavan maximekon kirppikseltä ja aidoisti iloita siitä! 10 vuotta sitten olisin laittanut tämän mekon hipihiljaa komeroon ja käyttänyt sitä kotona pelkästään. Nyt voin ihan hyvin kuvitella meneväni tässä mekossa rannalle tai emännöidä kutsuja. Mekko sitäpaitsi sopii tähän laukkuuni kuin nenä päähän...:) Tämän kesän ostoslistalla on ollut puuvillainen musta maximekko, mutta koska oikeanlaista ei koskaan löytynyt, korvatkoon tämä kirppari ihanuus sen tällä kertaa. 


Tämän sunnuntain huvitus oli siis kierrellä hovikuvaajan kanssa kirpparia ja tehdä löytöjä. Mekon lisäksi anoppi sai oman osansa, eli vaaleansinisen pellavaisen hihattoman takkimekon kahdella eurolla (vaaleansininen on anopin väri) ja minä löysin muutaman muunkin aarteen itselleni, niistä lisää myöhemmin. Ihanaa ja aurinkoista sunnuntai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! 

I  enjoy being old (and bold) enough to have bought this maxidress from our local fleamarket. 10 years ago I would not have worn anything like this. This meaning a dress that stands out and being pink! But now I can easily imagine wearing this to the beach or at home having a garden party. The pale blue dress I bought for my mother-in-law since pale blue is her color. Its linen so its airy and comfortable in this heat that seems to continue. Enjoy sunny sunday evening!

14 kommenttia:

 1. Voi mikä löytö - tuo väri sopii sinulle upeasti. Upea olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lady<3 Ilmeisesti kun ikää tulee lisää niin näyttää tulevan myös uskallusta pukea sitä mikä miellyttää... Tykkään mekosta tosi paljon, vaikka olen kuvitellut ettei pitkä kukkamekko ole ihan mun juttu.

   Poista
 2. Makee! Minäkin pukisin päälle, olen pitkä, niinkuin Sinäkin. Kuvio tulee hyvin pitkässä mekossa esille. Eikä mitään puheita 5-kympin villityksestä, kesällä on kiva olla oikea nainen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut KässäRitu! Kesällä on kiva olla vähän naisellisempi. Minäkin entinen poikatyttö nautin nyt naisellisemmista vaatteista.

   Poista
 3. Voi miten kaunis vaate ja miten naisellinen! Kuule, kun täyttää 50, niin vauhti vaan kiihtyy ja meno villiintyy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. 5-kympin ikäpyökkiä odotellessa kiitos<3 Mielenkiintoista nähdä mitä se sitten tuo tullessaan!

   Poista
 4. Tosi kiva, sopii sinulle kauniisti, pituutesi korostuu edukseen :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Oli muuten hämmästyttävän sopivan pituinen mekko tähän pituuteen. Lyhyempi voisi helmaan kompastua.

  VastaaPoista
 6. Mielettömän hyvä löytö! Kirppiksiltä on löytynyt maksimekkoja aika kivasti, ehkäpä ihmiset -tai siis suurin osa kai on naisia ;) - ovat innostuneet maksista, mutta sitten tulleetkin toisiin aatoksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitkään minäkin sitä olen miettinyt, ei mikään kaikkein käytännöllisin vaate, mutta jotenkin tämä tuntui ihan omalta. Voin kyllä hyvin kuvitella parit kauhuskenaariot autoilusta ja muusta kompuroinnista maksimekon kanssa...:D

   Poista
  2. Portaiden laskeutuminen on mun ehdoton suosikki ja erityisesti leveän maksihelman kanssa ostoskärryjen työntäminen (pyörät + helma = mielenkiintoinen irrotustyö) ;)

   Poista
 7. Mielettömän ihana mekko. Kyllä olet löydön tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)