keskiviikko 6. elokuuta 2014

Shoppailua omassa komerossa - Shopping in my own closet...

Joku varmaan muistaa kuinka minulle kävi tuossa keväällä yhden lempitunikan kanssa. Olin unohtanut sen olemassaolon täysin. Sama kävi tämän hellemekon kanssa. Olin unohtanut tämänkin täysin. Tosin täytyy tunnustaa etten todellakaan ole mikään hellemekko tyyppinen ihminen, enemmänkin tuollainen shortsit+t-paita tyyppi! Ehkä se selittää mekon unohtumisen. No, joka tapauksessa tämä viime kesän aleostos löytyi kaapista. Onneksi! Tähän helteeseen tosi passeli kauppareissulle. Mekon kanssa matkaan pääsivät tämän kesän alussa myöskin alesta ostetut sandaalit. Pakko tunnustaa etten ole minään kesänä ikinä käyttänyt sandaaleitakaan yhtä paljon kuin viimeisten viikkojen aikana! Luojan kiitos sandaaleista tällä helteellä...:) Shoppailua siis omasta vaatekomerosta taas. Mekon kanssa kävi kyllä vähän huono säkä siinä mielessä että äiti tuli kylään ja omi mekon heti itselleen. Että se siitä viileästä hellemekosta...:)) Taisi tulla bikinipäivä. Taas. 


Shoppailusta muuten sen verran että nyt on se aika kun todella kannattaa tutkia alet tarkkaan! Kaupoista myydään viimeiset hellevaatteet mutta ainakin nettikaupoista löytyy tällä hetkellä vielä alevaatteita viime kevät- talvi- ja syykausilta ja koska tämän syksyn trendeissä ei näytä mitään poikkeavaa olevan niin jos on tarvetta ensi syksyksi ja talveksi esim uudelle talvitakille tai syysvaatteille niin nyt kannattaa olla skarppina ja tehdä hyviä löytöjä! Budjetissa pysymiseen auttaa ostoslista. Minä käytän listaa nykyään varsin tehokkaasti, olen listannut tarpeet (ja halut) ja yritän edelleen tehdä järkiostoksia lista kädessä. Pyrin hankkimaan luonnonmatskuja mahdollisimman paljon ja vaatteita, jotka kestävät ajan hammasta. Toinen asia joka kannattaa kysyä itseltään kun aleostoksia tekee "minkä vaatteiden kanssa minä aioin käyttää tätä hankintaa?", jos vastaus on ettet tiedä, jätä ostos kauppaan. Vaatekaappiorpoja on turha hankkia kaappia koristamaan, jollei niillä ole kaveria, jonka kanssa niitä käyttää. 

Nyt lähden hikoilemaan pihahommiin, aurinkoista hellepäivää sinne ruudun toiselle puolelle!

I did some shopping in my own closet again. I had forgotten all about this dress. It was perfect for this heat wave that still continues here. Soft and airy. Im really not a dress person but in this heat I just seem to want to wear light dresses and shorts. And ofcourse sandals. The only shoes you actually feel comfortable in this heat. Yet another sunny and warm day coming. Enjoy!

13 kommenttia:

 1. No eipä ihme, jos äitisi omi tuon mekon - vaikuttaa kyllä ihan täydelliseltä hellevaatteelta!
  Kyllä minäkin olen tänä kesänä pääosin shoppaillut omalla vaatekaapillani ja tiedän, että siellä kätköissä on vielä muutama noita vaatteita, kun ovat unohtuneet käyttää;)
  Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Aurinkoista viikonloppua ja mukavia löytöjä omassa vaatekaapissa!

   Poista
 2. Tuttu tunne, että omasta vaatekomerosta tekee löytöjä. Minä teen niitä usein silloin, kun pitäisi laittaa kauden vaatteet pois ja uudet esille, ai mulla on tämäkin....jne. Kiva mekko, näyttää vilpoiselta ja kiva kun voit antaa äidillesi, sehän mitä larhainta kierrätystä. Yritän myös noudattaa ohjettasi, että ostaisin vain sitä mikä sopisi muiden vaatteiden kanssa. Mutta se on vaikeaa, jotenkin sokaistun silloin kun näen jonkun kauniin vaatteen, esim puseron, sitten en millään muka kaupassa muista minkä kanssa voisin sitä pitää. Eli silloin pitäisi muistaa ohjeesi, jätä kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Totta puhut, kaupoissa on niin helppo sokaistua vaatteiden kauneudesta! Se on vaan joskus ihan käsittämättömän vaikeaa jättää jokin kaunis vaatekappale kauppaan. Naisten juttu sekin, en usko että kukaan mies koskaan miettii että jäipäs kaunis paita kauppaan...:))

   Poista
 3. Semmosia ne äidit sitten on , vie toisen kesämekot :D varmasti mukavan vilpoinen. Kummasti sinne kaappiin välillä hautautuu ihan käyttökelpoisia vaatteita ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit on...:)) Meillä se menee nykyään aina näinpäin, ehkä äiti ottaa takaisin nuoruudusvuosina äidin komerosta lainattuja...:))

   Poista
 4. Olen todennut saman, että omissa kaapeissa kannattaa aika ajoin "shoppailla", voi tehdä uskomattomia löytöjä. Syysvaatteiden tultua kauppoihin on tosiaan pidettävä itsensä kurissa, muuten homma lipeää käsistä. annoit hyviä vinkkejä siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Ensin kannattaa käydä omat kaapit läpi, sitten vasta syysihanuuksien kimppuun kaupassa. Kauniiden vaatteiden kanssa homma lipeää NIIN helposti käsistä...:)

   Poista
 5. Tuo on ihan täydellisen näköinen mekko, omisin minäkin sen ehdottomasti. Vaatekomerosta on kyllä hyvä tehdä löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Mekko olikin kiva helteellä, onneksi sentään minulla on samantapainen ikivanha valkoinen mekko jottei ihan bikineissä tarvitse kulkea helteelläkään...:) Miten sitä aina jääkin jotain omassa komerossa huomaamatta? Vaikka kaikki roikkuvat ihan omilla henkareillaan...

   Poista
 6. Kiva mekko! Tykkään tuosta selkeästä muodosta. Kävisikö tuon alle viileämmällä säällä esim. pitkähihainen t-paita vai sotkeeko liikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RomanticLady<3 Tuo paita alle oli kiva vinkki, täytyy vinkata äidille. Mekko nimittäin lähti ovesta ulos äidin mukana tänään...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)