sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun viimeinen - last of August...
Vaikea uskoa että kesä meni jo. Vähän haikeana katselen sandaaleja ja mietin että joko ne pitää pakata talvisäilöön seuraavaa kesää varten? En vieläkään haluaisi luopua kesästä. Mennyt kesä oli jotenkin hassu. Ensin ei tullut kesää aikataulussaan, ei sitten ollenkaan. Satoi vain ja oli kylmää. Sitten tuli hellejakso joka loppui kuin veitsellä leikaten. Mihin jäivät ne alkukesän illat kun on kastetta ja lämmintä, lupaus kesän alkamisesta. Mihin jäivät ne elokuun lopun lempeät illat kun pitäisi olla lämmin kun kesä hiljaa hiipuu syksyä kohden?


Sää kieltämättä nyt aiheuttaa pientä vaatekriisiä kun ei vielä ei sitten millään tahtoisi kaivaa villaisia vaatteita. Vielä haluaisi pärjätä kesäisemmillä neuleilla ja huiveilla. Tikki- ja toppaliivejä on kaapista jo kaiveltu ja yksi villaneule tilattu syksyä varten mutta siinä vielä toistaiseksi kaikki. Onko teillä jo syysvaatteet esille kaivettuna?

Its hard to believe that summer is over. Last day of August today allready. Im looking at my summer sandals and thinking that do I have to put them away allready? I was so looking forward to those warm and mild evenings in the end of the August that usually come before the fall but the passed us this year. I dont want to get my woolen knits out of the closet yet. The only thing that I have worn allready are the quilted vests and this down vest. And its nearly time to get out the booties as well.

14 kommenttia:

 1. Samoja tuntoja täälläkin ...kesävaatteita en ole vielä vienyt pois , pikku matka vielä odottaa astetta lämpimämpään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa<3 Pitkä syksy edessä, varmasti kiva kun pääsee reissuun tankkaamaan lämpöä ja aurinkoa!

   Poista
 2. On tämä joo ihan hirmuisen vaikeaa aikaa ;)) Jotenkin kesävaatteet tuntuvat jo liian nähdyille, vähän kuin keväällä jossain vaiheessa talvivaatteet alkavat tuntua nukkavieruille ja aikaan sopimattomille. Mutta totta, ei syksylle vielä haluaisi antaa periksi. Toivotaan, että se meterorologi, joka kertoi pitkästä ja lämpimästä syksystä, on tällä kertaa oikeassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, suuri osa kesävaatteita tuntuu nähdyltä, mutta myös jo kylmältä. Aamulla oli +2 astetta kun lähdin töihin, hurrr! Toivotaan että EDES kerran meteorologi olisi oikeassa tämän kesän aikana...:D

   Poista
 3. Pakkasin sandaalit jo laatikoihin viime viikonloppuna. Vielä on pakko tulla kuulaita, kirkkaita ja lämpimiä päiviä, jolloin taivaskin tuntuu olevan korkeammalla kuin kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää täälläkin ne sandaalit varmaan kohta jo pakata, vaan vielä lupasivat tänne yli 20 astetta torstaiksi! Olispas ihanaa jos saisi vielä sandaalit laittaa päiväksi! On niitä kirkkaita ja lämpimiä päiviä vielä pakko tulla!

   Poista
 4. Sandaalit on pakattu, jopa postilaatikkosandaaleita myöten:-) . Ja Ainot otettu esille molemmille oville (isäntä vähän ihmetteli kun vielä ln kesä), siis pihalla poikkeamiskengät. Sinulla kunnon kengät, nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Nuo vanhat ratsastuskenkäni pitävät hyvin vettä, ne ovat lempinimeltään "sadetöppöset". Hovikuvaajakin tietää mitä kenkiä etsin kun kyselen sadetöppösten perään...:)
   Ainot onkin ihanan lämpöiset! Täytyisi etsiä ne jostain, tätäkin kirjoittelen villasukat jalassa. Ne oli jo pakko kaivaa esiin kun lattiat on kylmät.

   Poista
 5. Ei ole vielä kesävaatteet pakattuina - en minäkään vielä haluaisi kesästä luopua, vaikka syksyä rakastankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Syksyä rakastan, mutta tänä vuonna on jotenkin tavallista vaikeampi luopua kesästä...

   Poista
 6. Hellevaatteet ja sandaalit pakattu, mutta osa kesävaatteista vielä käytössä, kun en ole malttanut vielä niistä luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei millään malttaisi luopua. Miksiköhän se on helppoja joinain syksyinä ja joinain taas hurjan vaikeaa?

   Poista
 7. En ole hellevaatteita ja sandaaleita pakannut, pellavahusut nostin ylähyllylle. Syys- ja kevät vaatteeni ovat melkein ympäri vuoden käytössä, ja vielä ei ole pakkaskellien vaatteidein aika, saavat olla rauhassa kaapissa vielä. Minä menen edelleen avokkaissa siiis oikein mielelläni, ei niin viileä, että edes ajattelisin muita kenkiä kun maa ei ole kylmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä vielä saadaan loppuviikosta pari sandaalipäivääkin! Varpaat kiittää jos saavat vielä paistatellä auringossa päivää...:) Minulla roikkuvat pellavahousut vielä käyttörekissä, en ole raaskinut poiskaan korjata. Muutamat kesämekot pakkasin eilen kaappiin. Avokkaissa mennään osittain, yhdet nilkkurit olen jo muutamana aamuna kyllä vetänyt jalkaan. Täällä oli tänään +2 astetta aamulla lämmintä kun lähdin töihin, vaikka ollaan vaan 50km ja risat pohjoiseen Helsingistä...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)