sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mustaa, kamelinruskeaa ja valkoista - Black, camel and white...
Nyt ollaankin sitten vahvasti oman mukavuusalueen ulkopuolella näiden värien kanssa. Kamelinruskea ei sovi minulle, ei sitten millään. Tämä vanha pusero on kuitenkin saanut armosta roikkua kaapissa, koska siinä on kiva vesiputouskaulus ja tykkään kamelinruskeasta. Mustaan ja valkoiseen (en ole vieläkään ihan antanut periksi kesän loppumiselle) yhdistettynä ja pois kasvojen välittömästä läheisyydestä se olikin ihan hauska yhdistelmä. Luultavasti käytän sitä juurikin mustan neuletakin kanssa jatkossakin. Neuletakki on kesän alennuslöytöjä fransalta kun mustasta väristä oli hieman pulaa vaatekaapissa ja sitä voi kuitenkin turvallisesti yhdistää melkeinpä mihin vaan. Vielä pitäisi löytää musta siisti neulepusero, jonka alle mahtuisi paitis talveksi. Syksyn väreissä jyräävät musta, harmaa ja beige todella vahvasti tänä vuonna. Tuskinpa musta neule ainakaan käyttämättä jää, sellainen kuuluu vaatekomeron peruspilareihin. Mukavaa sunnuntaita!This color combination is way out of my comfort zone. Camel is a color that definately not fits to my skin color. This old t-shirt with its beautiful waterfall neckline has been hanging in my closet for several years simply because I think its nice. I have maybe used it twice before, but I kinda liked it with this combo so I might wear it more from now on. What do you think? Camel, black and white seems to be a useable combination. The cardigan is a sale find from the summer, I simply needed something black to update my wardrobe. I still need to get a simple black sweater for this winter and then Im all set for the black, grey and beige fall/winter season.

16 kommenttia:

 1. Haa, taas opin uutta, enpä ennen tiennyt, mikä tuollaisen kaula-aukon nimi oli :-)
  Ja niin kuin olet kuvassa tehnytkin, kun puseron ja kasvojen väliin laittaa huivin, niin lopputulos on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä taitaa olla muutama vuosi jo aikaa kun nämä vesiputouskaulukset olivat in. Paita on tuolta ajalta. Lopputulos kyllä yllätti minutkin, tulipahan todistettua että "väärän" värisestäkin saa käyttökelpoisen huiveilla...:) Kamelinruskea on kaunis väri ja kadehdin niitä joille se sopii.

   Poista
 2. Me juteltiin tästä väristä juuri työkaverin kanssa viime viikolla. Sitten puhuttiin, että kun sen yhdistää mustaan, niin voisi toimia. Näyttää toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriyhdistelmänä tosi kiva, mutta tälläiselle "punanaamalle" niin väärä väri kuin olla ja voi...:) Voisin kuvitella että ruskeaveriköille paremmiin sopii kamelinruskea kuin meille vaaleille. Vaan nyt jo odottelen koskahan sieltä tulee kamelinruskeaa asukuvissa!

   Poista
 3. Tykkään kovasti tuollaisesta puseron kauluksesta, en minäkään aiemmin tiennyt sen nimeä. Kivan väriyhdistelmä asussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesiputoushan se...:) Vaan ei kaikista käytännöllisin kaulus, sen kanssa ei parane paljon julkisilla paikoilla kumarrella jollei ole toppi alla...:D

   Poista
 4. Ihanat värit! Tuohon puseroon voisi käydä myös sellainen iso kaulakoru, joka ei mene puseron päälle. Sellaisia näin ainakin Gina Tricot'ssa eilen, kun maleksin kaupungilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kaulakoru voisi olla kiva tämän kanssa! Sellaista minulla ei vielä olekaan, täytyypä pitää silmät auki kun tuolla kulkee. Väriyhdistelmä on minustakin kiva, haastava vaan tälläiselle punertavaihoiselle blondille.

   Poista
 5. Mäkin ehkä yhdistäisin pitkän kaulakorun puseron kanssa. Kiva asu ja kivaa kun uskaltautuu välillä pois omista turvaväreistä! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva ja kaunis kokonaisuus! Samaa sanon minäkin, eli pitkää kaulakorua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Yksi pitkä musta kaulakoru kätköistäni luultavasti löytyy, seuraavaksi sen kanssa kokeiluun!

   Poista
 7. Musta ja valkoinen on aina varmoja ja tyylikkäitä valintoja. takuulla toimii. Mulla on sama juttu, että vaaleammat ruskeat yksinään kasvojen lähellä syövät omat värit pois.

  Kamelinruskean kanssa käy myös hyvin voimakkaammat sävyt jos ne vaan sopii myös omiin väreihin. Esim. sininen (sekä tummempi että kirkas), oranssi ja punainen ovat kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa oli hyvä idea, kokeilenpa seuraavan kerran jonkin vahvan värin kanssa! Ainakin jotain sinistä kaapista löytyy ja nyt sain hyvän syyn kaivella taas kirppareiden kätköjä...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)