lauantai 9. elokuuta 2014

Valkoiset pellavahousut - White linen pants...


Mustavalkoista valikoitui päälle taas tänään Helsingin reissulle. Alan epäillä että olen kasvamassa aikuiseksi. Köh... Tulipas sanottua, mutta totuus vaan on että kyllä sitä ikää alkaa olla...:) Tämä asuidea on muhinut tässä helteessä kauan ja vanhat pellavahousut löytyivät jo kesän alussa kaapista. Toppi on kevään hankinta Espritiltä. Toppi on viskoosia ja tarkoituksena oli käyttää sitä kesällä toimistossa, mutta alkukesä oli liian viileä ja loppukesä on mennyt toipilaana, joten nyt toppi pääsi ensimmäistä kertaa päälle. Valkoiset leveälahkeiset pellavahousut ovat minulle sellainen must vaate, että ne vaan pitää sieltä kaapista löytyä. Nämä ovat itseasiassa käyneet jo vähän isoiksi ja istuvuudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta kunnes joskus löytyy paremmat saavat toimittaa kesähousujen virkaa. Nämä samat housut ovat täälläkin jo moneen kertaan nähdyt (mm. täällä), varsinaiset vaatekaapin peruspilarit siis.

Helle on tänään vähän (onneksi) hellittänyt ja nyt jaksaa jo vähän ajatella syysvaatteitakin. Kaivelin arkistojeni kätköjä ja katselin pitkään näitä joskus tänne blogiin jo kertaalleen linkittämiäni Be Trench sivuja. Edelleen yksi suosikkiblogeistani. Tällä kertaa siellä oli kivoja kesävaateideoita tottakai, mutta kun blogia selaa taaksepäin viime talveen löytyy meidän ilmastoomme syysvaatteiksi sopivia ideoita. Jaksan aina uudelleen ihmetellä tuota kaunista värien yhdistämistä ja neutraalien sävyjen käyttöä tuossa blogissa. Osaisinpa espanjaa niin tuosta blogista saisi enemmän irti, mutta kauniita ja hyviä ideoita sieltä saa ihan roppakaupalla silti! 

Mukavia lukuhetkiä ja kaunista viikonloppua!

I think I may be growing up. Black and white is kinda grown up colors arent they? White linen pants are the wardrope essentials for me. I have worn wide linen pants in the summer as long as I can remember so the were the natural choice for todays outfit for the Helsinki visit. The top is new from the beginning of the summer and I was planning to wear it at the office but havent had the chance yet. 
Todays blog link (above) is an old one that I have linked here before but Be Trench just is one of my absolute favourite blogs and I enjoy the combos and colors there. Enjoy your weekend and reading!

8 kommenttia:

 1. Valkoiset pellavahousut on kyllä klassikko ja nuo housut ovat kivat tuollaisina leveämpilahkeisina. Kun olet noin hoikassa kunnossa, niin ne sopivat sinulle hienosti. Koko asu on kiva!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. ♥ihan huippu-kiva asu! Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Pellavavaatteet ovat kyllä mukavia :-)
  Valkoiset housut ovat niin kesän vaate kun olla ja voi! Kivasti sopii musta toppi kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Pellavavaatteet ovat parhaita helteellä jos on pakko pukea päälle!

   Poista
 4. Kiva asu ja Sinulle sopiva. Sinulle sopii mustavalkoiset asut. Vielä paremman näköinen yhdistelmä, kun aiemmissa kuvissasi. Olen samaa mieltä Lady of The Messin kanssa, että hoikuutesi näkyy edukseen vilpoisissa pellavahousuissa. Itse laitoin keväällä kierrätykseen pellavan väriset pellavahousut, kaksi kesää ne pyöri vaatehuoneessa, niitä oli tukala pitää, kun eivät jousta, olen lihonnut, pah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Sinun pitää lähteä aleostoksille ja katsoa jos jostain löytyisi uudet pellavahousut, on ne vaan niin vilpoisat näin helteellä! Minullakin pyörii kaapissa yhdet pellavanväriset, jotka pitäisi lyhentää, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ikä ja revenneet välilevyt ovat näet kutistaneet minut niihin liian lyhyeksi...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)