torstai 14. elokuuta 2014

Näkemiin kesä - Goobye summer...Nyt näyttää siltä että kesän helteet ovat ohi ja kuuma loppukesä jää muistoksi pitkää syksyä varten. Tuntuu vähän haikealta, vaikka kuumimpina päivinä sitä jo ajatteli että huh hellettä! Tässä viimeisiä kesän asuja. Tämä puuvillainen pitsimekko on ollut mainio "apua pitää lähteä kauppaan mitä mä laitan päälle-mekko". Ihan simppeli, peittävä ja päälle heitettävä. Tummat arskat silmille ja menoksi. Keväällä hankittu mekko, joka on paikkansa vaatekomerossa ansainnut. 


Kylmenevien päivien myötä ajatukset ovat jo syksyn vaatteissa ja pienoinen vaatekriisi nostaa päätään. Pitäisi muistaa mitä talvivaatteita säilössä on ja pitääkö jotain hankintoja tehdä. Olen päättänyt että mitään turhaa syksyksi ja talveksi en osta, ostolistalla tärkeimmät taitavat olla harmaasävyinen neulehuivi, mustasävyinen lämmin talvihuivi ja ehkä yksi villainen neulepusero ja/tai neuletakki. Muutoin mennään vanhoilla läpi talven. Kesän aikana muutama syyshankinta alesta on tehty ja niitä pääsette kurkkimaan kunhan syksy saapuu. Torstaissa jo mennään, mukavaa loppuviikkoa!

Lisäys 15.8. mekko lähikuvassa:

Its seems like the end of the summer is here. These pics are the last of the warm days. I have enjoyed this white knitted dress. Its been a good choice when you are in a hurry and have to get dressed quickly. Summer go-to outfit. Easy to dress up or down. Its allready thursday, enjoy the rest of the week!

13 kommenttia:

 1. Wau!!! Kaunis, yritin suurentaa tablettikuvaa kurkatakseni onko käsin virkattu, taitaa olla teollinen, mutta silti mahtava. Juhlamekko. Itse virkkailen, siksi kiinnosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Ei ole valitettavasti käsin virkattu. Ihan Elloksen valikoimista keväällä ostin (alen kanssa tottakai!). Virkattu onkin osoittautunut kropalle armolliseksi vaihtoehdoksi ja kauniskin on. Alusmekko on kiinnitetty valmiiksi neppareilla ja voi pestä erikseen.

   Poista
  2. No sama kuin KässäRitu, täytyi suurentaa nähdäkseen tarkasti millainen pinta. Kaunis on, tykkään tosi paljon virkatuista (myös ihan tehdasvirkatuista), valkoisista mekoista. Sopii hyvin sulle.

   Poista
  3. Jotenkin tuo valkoisen ja tummanvihreän kontrasti on sellainen että se hämää huonoa objektiivia niin ettei se piirrä kunnolla. Lisäsin postaukseen lähikuvan mekon pinnasta, siitä saa vähän paremmin selvää. Tämä bloggari parka kaipaisi parempaa kuvauskalustoa...

   Poista
  4. Ja tämä opastusta kuinka sitä parempaa (kesällä hankittua) käytetään ettei lopputulos olisi edelleen samanlaista kuin sillä vanhemmalla kalustolla =D

   Poista
 2. Aivan ihana! Pituus on sinulle juuri täydellinen :-)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon ! Voitit arvonnassani kynsilakkasetin ! Laitna postia, kunhan saan osoitteesi ja oikean nimesi, laittaisitko mulle viestin anneaulikki@gmail.com ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ihan pakko sanoa että Jippii! Ikinä en yleensä voita mitään...:) Osoite tulossa.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)