tiistai 30. lokakuuta 2012

Päivän asu 30.10.2012Ette kuulkaa arvaa että joskus tympii nähdä omia asukuviaan päivästä toiseen. Niitä on välillä ilo teille tuottaa, mutta olisipa mallina joku toinen, jonka päällä asut voisi kuvata! Olisi niin kiva kun saisi sanoa toiselle että "hymyä", "jalka eteen", "seiso suorassa" ja vaan räiskiä menemään kuvia olematta itse maalitauluna!

Nyt voi olla että tulee pieni tauko bloggaamiseen, koska kameran objektiivi sanoi työsuhteensa irti. Saa nähdä saako sitä korjattua, vai onko edessä uuden osto. Toinen vaihtoehto on kompaktikameralla kuvaaminen, vaan arvattavasti kuvat ja värit eivät ehkä ihan samanlailla toistu.

Tässäpä kuitenkin tämän päivän asu. Vähän taitaa näyttää malli jo väsähtäneeltä pitkän päivän jälkeen, eikä hiuksetkaan ihan edukseen ole. Tummansiniset farkut kivasti kuitenkin pidentävät ja luovat vähän hoikentavaa vaikutelmaa.Ai niin. Tänään saapui joku aika sitten tilaamani Esprit huivi, pitihän se laittaa kaulaan ja testata. Hiukan psykedeelinen kuvio, mutta se on varsinaisesti tarkoitettu piristämäänkin vähän tummempia asuja. 


"You have no idea how much I hope that there would be someone else at least sometimes to model for these clothes. Im getting tired to see myself in these pics day in and day out. It would be so much nicer to be on the other side of the camera! The objectiv broke down today so there might be a little pause in blogging for a while. Here is the outfit of the day anyway."

4 kommenttia:

 1. Josko tämä yhtään saa pontta kuvaamiseen, niin minä ainakin tykästyin kovasti tähän kokonaisuuteen ja samalla tuli sitten "keksittyä" mitä laitan huomenna päälleni. Saman tyyppistä kun löytyy sieltä vaatekaapin puolelta. Kiitos siis sinulle siitä, että vältän aamulla vaatekriisin :)

  Tuo Espritin huivi on kiva väriläistä minusta, sopii todella hyvin myös tuohon kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Tuo lohdutti kovasti. Taidan tietääkin minkä neuleen kaapistasi valitset...:) Se on niin kaunis sekin. Kivoja nuo syksyiset ruskan sävyt. Mulla ne vaatekriisit on aina illalla kun on muutenkin väsynyt. Valitsen nimittäin vaatteet jo illalla, aamulla ei klo 5:den aikaan mikään kilkuta päässä vielä, jotta voisi jotain vaatteita valita...:))

   Poista
 2. Jes, tästä mäkin tykkään kovasti!
  Nuorekas mutta aikuinen - ja verotoimisto on kaukana!:-)
  Farkkuja ei saa julistaa pannaan, ne on superhyvät ja
  moneen menoon pystyvät housut, saisit käyttää vähän
  useaaminkin :-) Neule on tosi kiva, rento mutta silti
  on "jotakin" ympärillä. Voi ku mäkin saisin joskus paitapuseron
  päälleni, näyttää niin hyvältä... :-)
  Pistää miettimään mihin mä oon hukannut valkosen värin, oon jo niin
  maatuneiden lehtien tummissa väreissä... Mutta mulle isä sanoinkin
  "oon kesän lasta" laulaessani että "syksyn römpötti sinä olet":-)
  Kaikella rakkaudella...
  Ehkä haen HETI sitä valkosta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on verotoimisto kaukana? Voi siellä olla hymyileviä raikkaasti pukeutuviakin ihmisiä... Ai valkoista? Jostain kumman syystä en osaa edes kuvitella valkoista sun päällä...:D Mulla on yksi intianpuuvillainen silittämättä siisti (ja yks tekokuituinenkin) valkoinen paitapusero. Menee täydestä ja vähällä vaivailla tulee raikas...
   Silkkistä tekisi mieli.

   P.S. vaan kyllähän emo silittää...:D, vaikka ostaisit vähän rypistyvänkin. Kyllä pari valkoista paitista pitää kaapissa varall olla muutenkin...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)