sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sunnuntaihupia ja oranssia kauhuvintagea...:)Sunnuntai. No, sehän on kirppistelypäivä tietenkin, jos ei mitään tähdellistä ole suunnitelmissa. Eikä tällä kertaa ollut, pihatyötkään eivät maistu kun on kylmä ja selkä meinaa sanoa työsuhteensa irti. Kirppikseltä lähti mukaan tällä kertaa hyvin omituisia asioita...:D Jotkut suorastaan karmaisevan ihania, kuten nämä Catmandoo-merkkiset moonbootsit (saako moonbootsit kirjoittaa pienellä?) Aidot väittävät olevansa ja syy miksi ne lähtivät mukaan on se että vanhat tummansiniset moonbootsit hajosivat viime talvena. (Käytän siis Moonnbootseja pihatöissä talvella ja koirahommissa, jossa välillä joutuu seisomaan kovallakin pakkasella pitkiä aikoja) Moonbootsit ovat AINOAT tietämäni kengät joilla voi seistä paikallaan -35 asteen pakkasessa varpaiden palelematta. Moonbootsit rakentuvat yleensä vettäpitävästä päällisestä, vaahtomuovikerroksesta tai kahdesta joiden välissä on muovi kylmyyttä eristämässä. Siksi ne ovat lämpimät. Mutta nämä tämän päivän kirpparimoonbootsit ovat luku sinänsä! Ne ovat niin karmaisevat, että se tekee niistä jo trendikkäät! Ja tietty sopivat minulle kuin nenä päähän. Kuinkas muutenkaan. Tuli mieleen kirpparilta paluun jälkeen että siellä olisi ollut tarjolla myös oranssi OIS:n laukku. Olisikin pitänyt ostaa se kenkien kaveriksi...:))
Kuka sanoi että pukeutumisen pitää olla vakavaa???"Sunday. It means fleamarket day...:) Well, see for your self, this time something SO UGGLY came home in shopping bag...:)) They are so uggly that it almoust makes them trendy! But I love them. Moonboots are almoust the only boots that you can wear in -35 degrees celsius in the winter and not get cold... but furry old Catmandoo moonboots? Who would have guessed? It has to be obvious by now that I dont take fashion too seriously...:D"

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mikä löytö! Minullakin on ollut moonbootsit "muutama" vuosi sitten, olivat kyllä todella lämpimät ;-D
  Jotkut jutut ovat niin karseita, että kääntyvät jo ihanan puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Nämä maksoivat vain 2 euroa, siksi oli kiva ottaa ne matkaan. Varmasti ovat talvella hintansa väärtit! Ja kuka tietää, ehkä tästä alkaa uusi retrotrendi? heheh. Moonbootsitkin ovat jo tehneet niin monta uutta tulemista, että olisko taas kohta niiden aika?

   Poista
 2. R.O.C.K.!
  Loistava asu tuollaisenaan!
  Katketkaa kateudesta harmaat varpuset!

  Lav juu!
  Maailma ja mielenrauha on rohkeiden ihmisten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hanipai, arvasin että tykkäät näistä! Heh. Rohkea rokan syö. Tykkäsin kyllä ja varmasti viipotan koiralenkillä paukkupakkasessa nämä jalassa. Toivottavasti naapurin papat ei aja traktorilla ojaan kun näkevät mut lenkillä...:D

   Poista
 3. Noi moonbootsit on niin MAHTAVAT!! Vau! Mulla ei sellaisia ollut, mutta haaveilin kovasti. Huippuhyvä kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Riitta Sinikka. Ainakin olen värikäs...:))
   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)