keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Huivi asustaa, punainen piristää... päivän asu 17.10.2012Kyllä se vaan niin on että huivi asustaa ja viimeistelee asun. Ja punainen väri piristää. Tässä pikainen postaus tämän päivän työasusta. Mustaa, ruskeaa pehmentämässä ja punainen antamassa vähän väriä. Viikon väsymys alkaa jo näkyä, onneksi huomenna on jo torstai! Kivaa loppuviikkoa kaikille. Huomenna tapahtuukin kummia, mutta siitä lisää myöhemmin." Scarf makes the outfit and red gives color. Todays outfit for the work was black, brown and little red."

8 kommenttia:

 1. Huivi on kaunis, syksyisen värinen! Sopii erinomaisesti liivin kanssa :)

  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on ihana, kaunis ja lämmin myös. Villaa. Taidatte joutua katsomaan sitä vielä tänä talvena ihan kyllästymiseen saakka...:D

   Kun en eilen ehtinyt kommentoimaan, niin toivotetaanpas nyt sitten jo kivaa torstai-iltaa! Huomenna on perjantai, perjantai... viimein!

   Poista
 2. Ja hyvin sopii, kun alaosa on yksiväristä, hame, sukkikset ja saappaat!
  Isot korut ovat myös ihania!! Sinulle ainakin sopisi ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkäsin itse asusta paljon. Viihtyisä ja simppeli!
   Kaunista torstaita sinne!

   Poista
 3. Tuohan on kiva työasu ;-D. Olen ollut aina housuihminen, mutta nyt ovat hameet ruvenneet viehättämään. Olen jopa ostanut kaksi Your Facen hametta, mutta en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Sama juttu, olen alkanut viihtyä hameessa! Nyt uteliaana odotan kyllä esittelyä näistä Your Facen hameista...vink.vink.

   Kivaa torstai-iltaa!

   Poista
 4. Kyllä tuo punainen vaan sopii sinulle todella hyvin! Ihanan piristävä väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Dahlia! Tuntuu että tänä syksynä on ihana kääriytyä ruskeiden ja juuri noiden punaisten sävyihin. Tuntuu niin omalta väriltä. Ihan kuin olisi tullut kotiin pitkän matkan jälkeen...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)