lauantai 6. lokakuuta 2012

Asuja viikon varrelta ja niitä näitä...









Viikko on ollut kovin kiireinen, enkä ole ehtinyt juurikaan tänne blogistaniaan. Onneksi on viikonloppua! Tänään oli ihana herätä AURINGONPAISTEESEEN! Ainakin täällä etelä-Suomessa paistaa tällä hetkellä aurinko ja aamu on syksyisen kirpeä. Se oikein houkuttelee menemää ulos. Nyt on muuten viimeiset hetket täällä saada hyviä ruskakuvia otettua, veikkaan että seuraavassa myrskyssä lähtevät lehdet puista kokonaan. Vaahteroissa on ihana ruskan väri ja vielä lehdet tallella. 

Asuja tällä viikolla on tullut kuvattua vähän huonosti mutta muutama sentään jäi haaviin. Aika arkisissa tamineissa on taaperrettu tämä työviikko. Uusi ihana sadetakki Ellokselta tuli viimein torstaina ja siitä kuvia myöhemmin. Olen aivan ihastunut sen kermanväriin ja leveään helmaan! Vihdoin saan vaihtelua iänikuisen vanhaan valkoiseen sadetrenssiin. Tämän viikon asukuvissa ei ole takkeja mukana, koska minulla on paha tapa jättää ne autoon kun iltapäivällä kotiin tullessa niitä ei autossa jaksa pitää kun on ollut suhteellisen lämmin viikko. Uusi ruutuhuivi/kaulaliina H&M:n valikoimista on ollut mieluinen löytö ja kivat pinkit sävyt piristävä beigeä kivasti.

Aurinkoista lauantaita!





"Its been a really busy week and I havent had much time to write or read any blogs. Today its a first day for a long time that sun shines and its beautiful Saturday morning here! The autum colors are at their best right now and its time to take the last autum pics before the leaves all fall. The outfits this weeks have been really casual and I just fell in love with the new H&M scarf that arrived this week too. "

6 kommenttia:

  1. Ihana oli herätä auringonpaisteeseen kyllä. Ei sitä herkkua kauaa riitä taas tältä vuodelta. Minö ihastuin tuohon hameeseen, nätti <3

    Oikein hyvää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään siitä tosi paljon, se on oikea monikäyttöhame, vaikka Kata sen verotarkastajan hameeksi nimesikin...:)) Meillä kun on yhteistä ystävyyden taivalta yli 20 vuotta takana niin välillä harrastetaan vähän hevoshuumoria...:))

      Poista
  2. No höpsis, mitähän tää nero nyt sekoili ! Painoin jotain väärää nappia ja poistin kommenttini...
    Kirjoitin: täältähän löytyi mulle sopivaa luettavaa, itsekin xl-kokoisena tykkään shoppailusta ja kauniista vaatteista, vielä jos löytyy sopuhintaan, niin perfect!
    Oma blogini löytyy osoitteesta anneaulikki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne lukemaan ja kommentoimaan! Minun mottoni on ettei kauniin tarvitse olla kallista. Täytyypi heti käydä kurkkimassa tuo sinun blogisi...:)
      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  3. Toppaliivi onkin kiva idea! ja tarpeellinenkin jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Se on kätevä puutarhatöissä, lämmittää, mutta ei hiosta. Mun syksyn lemppari pihalla...:)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)