maanantai 22. lokakuuta 2012

Maanantain työasu 22.10.2012
 
Maanantaiksi valikoitui taas sitä mustaa (jota en siis käytä..:)).  Perussetti. Musta jättisuuri neuletakki, suorat housut ja sitten sitä väriä! Väriä pitää vähän olla, nyt siis oranssia/poltetun oranssin värinen ihan Prismasta viime viikon sukkahousuostoksilta hankittu Premodan pusero. Se osui suoraan silmään ja päätyi sovittamatta koriin kun tiesin tarvitsevani yhden toisen neuleen kanssa tämän värisen puseron. Kaulus on kaunis vesiputous. Kaikin puolin hyvä hankinta, todella pehmeä ja lämmin myös. Päivän asu oli mukava päällä ja oranssi raikasti sitä. Viimein pääsi myös oikeuksiinsa ystävältä reissusta tuliaisina tullut huivi toiselta puolelta maapalloa. Jes!


Hyvää alkanutta viikkoa!
"Basic outfit for monday. Black and little color with it. Very comfortable and nice."

5 kommenttia:

 1. Kaunis ja tyylikäs asu! Ihanan värinen tuo takki. Ja hei, Prismasta olen kans löytänyt tosi kivoja neuleita ja paitoja jo muutaman:) Sinne taas ruokaostoksille ja samalla....Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Olisin jäänyt mielelläni pidemmäksikin aikaa Prismaan katselemaan, mutta oli taas niin kiire. Kivasti näkyi olevan syksyisiä juttuja esillä! Ja olivat vähän uudistaneet järjestystäkin siellä. Tämäkin pusero oli korkealla ja näkyi siis pitkälle...:)) XL-kokoisia sukkahousuja ei kylläkään ollut valikoimissa kuin ihan muutamia tosi tavallisia, joten jatkossa sukkahousuostokset hoituu kyllä muualla!

   Poista
 2. Oi kun on taas kaunista kokonaisuutta. Neuleita en ole Prismasta katsellutkaan, mutta muutamat kengät olen sieltä kyllä onnistunut löytämään. Pitääkin mennä katselemaan olisiko siellä kaipaamiani matalia nilkkureita joissa ei ole kovin paksu vuori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tässä taas kaksi väriä, joista olen kummastakin tainnut mennä sanomaan että noita en ainakaan käytä...:)) Vannomatta paras. Varo ettei Prismasta tartu mukaan muutakin kuin nilkkurit jos sattuu yhtä hyvä valikoima puseroita olemaan kuin meillä päin...:D Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)