maanantai 1. lokakuuta 2012

Harmaan ja beigen liitto... päivän arkiasu 30.9.Kaikki jotka tuntevat minut, tietävät että olen luonteeltani hyvin itsepäinen. No, mitä sillä on tekemistä näiden asukuvien kanssa? No, se että tuo harmaa aavistuksen liian lyhyt hame on yksi lemppareistani ja olen päättänyt että löydän toimivan kokonaisuuden sen kanssa! Tämä oli vähän parempi yritys kuiin edellinen, joka oli aika hirveä.

Nyt oli siis uusi yritys. Tarkoitus yhdistää se hieman pidempään liiviin, jotta näyttäisi säälliseltä, mutta ei tämäkään aivan toimi, liivi on juuri sen verran liian pitkä. Pitäisi siis olla juuri ja juuri hieman lyhyempi kuin hame. Ei todellakaan pidempi. Muutenhan näyttää takaapäin siltä että mammalta on unohtunut hame pukea kokonaan! Tämä oli siis kotiasuna. En huidellut kaupungilla sen näköisenä että on hame unohtunut...:) Ehdotuksia hameen kanssa? Arkiasuksi siis, ei töihin todellakaan."Im very stubborn. I have this little grey skirt that I happen to like a lot. Im desperate to find something decent to wear with it so I keep trying different combos. This was for weekend at home. Not too bad, but not good either! "

8 kommenttia:

 1. Auttaiskohan mustat tai tummanharmaat läpinäkymättömät, mattapintaiset sukkahousut asiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla. Jotenkin ajattelin että hameen väriset vähän huijaa, eikä hame näyttäisi niin hitsin lyhyeltä...:) Vähän turhan tynkä on tämän ikäiselle, mutta niin mukava ja joustava!

   Poista
 2. Toivottavasti löydät mieleisesi hameen. Värit ovat ainakin ihanassa harmoniassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Musta jotenkin hauska tuo beige ja harmaa yhdessä...:)

   Poista
 3. En tiedä onko pitsit tai rimpsut tyyliäsi, mutta niillähän voisi saada helmaan pidennystä.
  Tai sitten alle beiget (kuten liivi) tai ruskeat kapeat yksinkertaiset housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsi ei oikein ole mun juttu, mutta rimssu voisi olla kiva ratkaisu! Samoin ne beiget housut! Tulisi nuorekasta tyyliäkin siinä! Tuhannesti kiitos vinkeistä!

   Poista
 4. Minä ehdotan kanssa mustia mattapintaisia sukkahousuja, niillä käytän itse muutamia aavistuksen liian lyhyitä hameita, myös töissä. Ehkä muutenkin mustaa ja tummaa, antaa sen hameen olla "se juttu" jota muut korostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummat sitten seuraavaksi testiin! Tämä ehdotus sai eniten ääniä. Taidan kokeilla miten käy tummat sukkikset ja mustat matalat saappaat...:) Kiitos vinkista Dahlia!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)