torstai 11. lokakuuta 2012

Kiirettä, syysvärejä ja linssiluteita...
Viikko on ollut uskomattoman kiireinen, mitään blogeja ei ole ehtinyt lukea ja tuntuu että kiire ei lopu milloinkaan. Onneksi huomenna on perjantai. Tässä pitemmittä puheitta muutama asu viikon varrelta. Viininpunainen yhdistettynä beigeen ja ruskeaan tuntuu nyt omalta värimaailmalta.

"Its been a really busy week, not much time for blogging. Here is just few outfits from this week. TGIF tomorrow!"

8 kommenttia:

 1. Viininpunainen on kiva piristysväri syksyyn, muuten tuntuu, että kaikki pukeutuvat mustaan...
  Itse olen tykästynyt luumunpunaiseen ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu olevan aika suosittu. Ei oikein kuitenkaan mun tyyliä. Luumunpunainen on ihana väri viininpunaisen ohella. Tykkään myös siitä kovasti.
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Onpas kivaa ja kaunista ollut ylläsi kyllä. Kerrassaan ihastuttavia kokonaisuuksia. Minä vasta kokeilen viininpunaista. Yritelmä boncholle kaatui siihen, että se yksilö nukkasi älyttömästi. Siispä tilauksessa tulossa bleiseri ja paita, jos niistä sopisi jompi kumpi. Saas nähdä miten naisen käy :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Viininpunainen bleiseri ja paita kuulostaa hyvältä! Innolla odotan asupostauksia niistä. Harmi ettei poncho toiminut...:(

   Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Hei,
  Ota yhteyttä kodin Kuvalehden toimitukseen, anneli@sanomamagazines.fi.

  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Tuo punainen takki on ihana, onko se neuletakki? Varmaan arvaatkin, että tykkään erityisesti se väristä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Merja, mustakin väri on ihana. Kyllä se yrittää olla jonkun sortin välikausitakki. On tosin sellainen vähän lerppa, joten saataa näyttää neuletakiltakin...:D (kuvia klikkaamalla saat niitä vähän isommaksi) Alan jo tottua siihen matskuun ja kun väri on niin hyvä niin takki saa lerppuutensa anteeksi. Se on täältä: http://www.ellos.fi/fresh-spirit/takki/301900?N=1z141odZ1z141mhZ1z141poZ1z141rs&Ns=RankValue4|1&Nao=2
   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)