maanantai 8. lokakuuta 2012

Uusi sadetakki ja maanantain asukuvat 8.10.2012


Maanantain asuna oli arkistakin arkisempi asu, vaari-tyylinen neuletakki, jonka alla oli sitten viininpunainen pusero. Tänä syksynä "vaari" neuletakeista on tullut oikeita lempivaatteita! Suurimman osan ajasta huivi oli kyllä kaulassa lämmittämässä... Olen armoton vilukissa ilmastoidussa toimistossa. Päivän juttu oli uusi sadetakki! Se  on ihanan kermanvärinen ja A-linjainen, tykkään sen leveästä helmasta, jonka kuitenkin saa nauhoilla kurottua jos tarvis! Hintakin oli huolppeat 20 euroa ja risat alesta. Kaulaliina on myös noussut suureen suosioon. Siinä on hauskasti hapsut pitkillä sivuilla. Kuvat on otettu töiden jälkeen, joten ne myös näyttävät siltä. Iltapuhteina tänään oli suppilovahveroiden perkaaminen ja marja-aronia mehu. Päivästä uhkaa tulla pitkä ja siksi tällainen pikainen postaus. Kotimatkalla kävin hakemassa pari laatikkoa, toisessa oli vihdoin odotetut kumisaappaat! Niistä lisää myöhemmin.

Hyvää viikon alkua kaikille!"Todays outfit was very casual and plane. I have grown to like these grandfather type cardicans a lot. And I jus adore my new cream colored raincoat!"

4 kommenttia:

 1. Oi tuo sadetakki on kiva! Minä palelen kanssa toimistossa, joten täällä on sitten lämmittäjiä mukana vaikka kuinka. Ikean punainen fleesehuopa lämmittää jalkoja ja villainen Äidiltä saatu shaali hartioita. Erikseen on sitten "sala lämmittäjinä" nilloihin lämittimet (jotka menevät housujen lahkeiden alle ja käsiin myös vastaavat (menevät jakun alle). Nämä niille päiville kun ei saa olla omassa pömpelissään vaan pitää olla edustavamman näköinen. Villashaali saattaa kyllä kulkeä silloinkin mukana jos on liian vilu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Dahlia! Sitä on ihasteltu vähän joka paikassa. Töissä ja tänään kylässä jossa kävin. Se on luonnossa vielä nätimpi. Koot vaan olivat vähän pieniä, jos joku nyt tästä ihastuu ostamaan. Mulla on normaalisti 46-48, mutta tästä otin 50-52, jotta mahtuu villaista alle ja on passeli nyt hartioista. Vatsan kohdaltahan tuo on reilu.

   Ei ole kyllä kiva palella toimistossa! Mulla on sama juttu, on shaalit ja muut aina mukana. Tänään juuri mietin, että jos nyt jo pidän villaisia neuleita niin miten sitten talvella? Tarkenenko ollenkaan? Villa shaali mullakin kulkee mukana kokouksissa ja muualla. Muuten ei tarkene! Joskus harmittaa kun missään tyylikkäissä vaatteissa ei tahdo tarjeta...:(

   Poista
 2. Nätti takki ja kiva , jos olet tyytyväinen! Mulla lähti tänään Elloksen paketti koko sisältöineen takaisin, en ollut oikein tyytyväinen tämänkertaisten laatuun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki, olen tosi tyytyväinen. Pituuskin takissa hyvä, menee pidemmät neuleet ja muut kivasti alle. Palauttamista täällä mullakin odottaa yksi Elloksen toinen aletakki, jonka luultavasti palautan. Joskus käy huono tuuri, harmi että sullekin kävi laadun kanssa huono tuuri... Taitaa olla samaa vikaa kaikissa nettikaupoissa, joskus saa ihan uskomattoman hyvää laatua halvalla ja joskus kalliistakin kaupoista huonoa...:( Kivaa syksyistä loppuviikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)