sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sunnuntai...Voi että miten kiireinen viikko on ollut! Ei ole ehtinyt ihania blogeja juuri lukea, eikä omaa kirjoittaa. Kärsin varsinaisia vieroitusoireita kun niiin monta ihanaa blogia on jäänyt tältä viikolta seuraamatta. Kameran objektiivi tosiaan hajosi viime kuvauksen aikana, joten nämä kuvat on otettu viikon varrella kompaktikameralla. Ja voi sitä riesaa kun piti yrittää punaisia silmiä korjata...:( 
Toivottavasti teillä on ollut rennompi viikko! 
Kuvauspäivän asu oli mega casual, meillä töissä ei useinmiten ole suurta business pukeutumisen meininkiä vaan aika rento meininki. Pukeutumisessa se onneksi tarkoittaa suuria vapauksia! Päivän asuksi valkoitui (taas) tuollainen jättisuuri vaarityyppinen neuletakki ja kapoiset housut ja niiden kaveriksi vanhat ratsastuskengät, jotka ovat tämän syksyin sateisissa keleissä nousseet arvoon arvaamattomaan...:D Hevonen vielä puuttuu tästä jotenkin englantilaisen näköisestä asusta. Menisi varmaan talliasusta myös. 

Leppoisaa sunnuntaita!


I have been so busy this week! I havent had a chance to read all the great blogs in here and write my own. The camera lens broke down last time so these pics had to be taken with a little compact camera... It was really really casual outfit.
Have a Nice Sunday!

4 kommenttia:

 1. Kiirettä on pitänyt täälläkin, onneksi viikonlopuksi helpotti ja huomennakin on vapaata :)Postailehan taas asukuvia, kun ennätät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postailen asukuvia heti kun ennätän. Täällä kiire on vaan jatkunut ja syysflunssakin iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mikähän ihme siinä on että syksyllä kun luulisi olevan enemmän aikaa kun ei pimeällä oikein ulkonakaan viihdy niin aika loppuu kuitenkin aina kesken?

   Hyvää ja rentoa viikkoa sinne!

   Poista
  2. Tsemppiä kiireisiin! Mä en ole pitkään aikaan kommentoinut tänne, kun tämä kommentti-kenttä ei näkynyt mulle, mutta nyt näköjään taas toimii!

   Poista
  3. Kiitos Amanda! Kommenttikenttä näyttää elävän ihan omaa elämäänsä, ei se aina suostu näkymään minullekaan! Päivitä sivu-näppäin usein kyllä korjaa asian.
   Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)