keskiviikko 14. marraskuuta 2012

KarvaliiviKoska edelleen kirjoittelen täältä sängyn pohjalta, kollaasit ovat päivän sana. Päivä asu luultavasti karkoittaisi loputkin lukijat, siihen nimittäin kuuluu ruudulliset pyjamanhousut, lilat villasukat, ruudullinen kaulahuivi ja paksu ruudullinen aamutakki... Kaikki erilaisia ruutuja...:D Mutta asiaan! 


Karvaliivi on muotia. Tarkemmin sanottuna karvaliivit ovat olleet muotia enemmän tai vähemmän jo muutaman vuoden. Niitä ilmestyy joka syksy eri merkeiltä. Tähän asti olen vain tyytynyt toteamaan että tosi kivoja ja varmasti lämpimiä. Nyt sitten vihdoin ajattelin tilata oman. Koska en ole aivan varma miten moinen minulle sopii, lähestyin asiaa edullisella tavalla, eli H&M:n valkoinen karvaliivi on postissa. Ohessa kollaasi siitä miten sitä voisi yhdistää kun vihdoin sain Polyvoreen ladattua sen värisen pohjan, että karvaliivikin siinä näkyy. Muut osat varmasti jo tuttuja edellisistä kollaaseista.  Mielenkiinnolla odotan miltä karvaliivini livenä näyttää! Ajattelin ruskean lisäksi käyttää sitä kontrastina mustan kanssa. Voin jo sieluni silmillä nähdä miten kivalta se näyttää mustan poolon ja vaikkapa leveälahkeisten mustien housujen kanssa! 

Tervetuloa lukijaksi Olennainen!
"Since Im still home with a severe flu, there is no outfits of the day yet, but today I figured out how to make the white furvest visible in Polyvore. I ordered this H&M vest a while ago and Im still waiting for it to arrive. This is one way Im going to use it and Im sure it will look nice with black turtleneck and wide trousers too. "

4 kommenttia:

 1. Tuo valkoinen liivi on kyllä kiva. Pitänee itsekin katsella, vastahan tänään sain ilmoituksen, että edellinen paketti on postissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on ehkä vähän silmiinpistävä väri, mutta jotenkin tykkään. Voisi olla mun juttu. Eikä ollut kovin kallis edes. Olen kyllä nähnyt monenvärisiä kivoja, mutta en vielä valkoista kenelläkään...:) Joskus pitää uida vähän vastavirtaan...:D

   Poista
 2. Hieno liivi! Valkoinen on kyllä upean näköinen ja mustan kanssa varmasti häikäisevä! Minä palautin oman liivini Seppälään, mutten kyllä luopunut toivosta liivin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla miltä tuo karvaliivi mäyttää päällä! Ennen tuli käytettyä enemmän neuleliivejä tms, en tiedä mihin niiden käyttö on hukkunut? Minusta ne on kivoja nimenomaan poolojen kanssa. Hyvä ettet luopunut toivosta, luulen että karvaliivi olis ihan sun raflaavaa tyyliä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)