sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hurahtanut mustaan ja beigeen...
Olen hurahtanut. Tullut omituiseksi. Silmä on alkanut hakeutumaan tietynvärisiin kokonaisuuksiin, joita sitten piristää muutama värikäs, erikoisen kaunis ja/tai konjakinvärinen yksityiskohta. Yleensä kokonaisuudet ovat joko mustia tai beigejä, joten keräsin tähän pari kollaasia kokonaisuuksista jotka viehättävät. Espritillä oli tuossa hiljattain sivuillaan kuvasarja nimeltään "Talven neutraalit", johon oli kerätty vaaleita, beigejä ja harmaita sävyjä talvivaatteista. Ihastuin siihen ja tuossa se on seinällä inspiroimassa. Minusta on kiva ettei syys- ja talvivaatteiden tarvitse aina olla mustia tai ainakin tummia. Olen myös hurahtanut tuohon Mulberryn vihertävään check kaulaliinaan. Vakavasti. Hinnan ja helppouden vuoksi keräsin näihin kollaaseihin suurimman osan Henkkamaukalta. Hurahtamisen ei ole tarkoitus viedä konkurssiin...:D Ei minua eikä teitä. 

Tässä vielä yksi kollaasi, jossa omia suosikkeja ja toiveita. Osa Espritin alesta, osa H&M. Tämän kokonaisuuden kanssa laittaisiin H&M:ltä kivan valkoisen karvaliivin,josta ei valkoisuuden vuoksi saa mitään kuvaa tähän vaikka kuinka yrittää. Täällä edelleen rajun flunssan kourissa voi onneksi edes haaveilla kauniista vaatteista. Vähään aikaan ei varmasti ole asukuvia luvassa. Huomenna on kai annettava periksi ja mentävä lääkärin pakeille kun ei tähän kotikonstit auta. Litratolkulla on mennyt inkivääriteetä, yskänlääkettä, flunssalääkkeitä, eikä mikään auta tähän tautiin!

4 kommenttia:

 1. Konjakinruskeat saappaat ja laukku ovat minunkin haaveissani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikean kaunis väri, toivottavasti haaveesi toteutuu! Minä taidan laittaa listaa joulupukille samoista asioista...:))

   Poista
 2. Paranemisiin!

  Ihania asuja olet kerännyt. Ja kyllä, kait sitä vois vaihtaa talviväriksi vaikka ihanan luonnonvalkoisen ja beigen ainaisten mustan ja harmaan tilalle? Ainakin vaatteissa olisi valoa, jos muutoin onkin pimeää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mapsi! Taitaa tuo vaihdos vaan vaatia sen että on pikkupakkanen eikä kura roisku...:)) Mikä sen kauniimpaa kuin vaaleat sävyt tuolla tummuuden keskellä kun lumikin taas suli. Tunnustan etten osaa kävellä roiskuttamatta kuraa housuille, joten odottelen pakkasta ennenkuin vaihdan vaaleisiin pökiin...:)) Huomenna lääkäriin, jospa antibioottikuuri vihdoin selättäisi tämän taudin...:(

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)