maanantai 26. marraskuuta 2012

Kirpputorilöytöjä alkutalven varrelta....





Missäpä minä muuallakaan sunnuntaisin luuhaisin kuin kirpputorilla? Hmnm. Eikös lääkärikin kehota että pitää harrastaa?...:D No, on tässä muutamia ostoksia sieltä taas kertynyt, tässä muutamia niistä.

Minä joka inhoan tekniikkaa sorruin ostamaan ledi-lyhdyn! Tosin koska puuvajassa ei ole sähköjä, lyhty tulee kyllä hyvään käyttöön, tosin nyt se toimittaa vielä sisällä koristevirkaa. 




Saapikkaat kautta nilkkurit olivat taas miehen bongaus minulle. Ensin vähän nyrpistelin niille nokkaani, kun kaapista löytyy jo hyvät nahkaiset mustat nilkkurit, mutta näissäpä olikin yllätys! Paitsi että korko ja saapas on hauskan mallinen, näissä nilkkureissa on ihana paksu vuori! Nahkaa ne eivät ole, joten pieni kosteuskaan ei pitäisi niitä pelottaa. Hyvä ja edullinen talvihankinta siis.



Huivi taasen oli viime viikonlopun löytö. Aivan ihana! Koitin saada siitä kuvia niin että sen kiilto näkyisi. siinä on ihanat sävyt ja todella kaunis kiilto! Toiselta puolelta tummempi ja toiselta vaaleampi. Mietin pitkään että olen nähnyt tuon huivin jossain aikaisemminkin ja pitkään muisteltuani luulen että se on Mypashmina:n vähän vanhempaa mallistoa. Eli siis kashmir ja silkki siinä kiiltävät. Maksoi siis peräti 3 euroa kirppiksellä. Laput oli nypitty pois, joten vannomaan en mene että olisi Mypashminan tuotantoa.




"Here are few items that I have purchased during this beginning of Winter from local fleamarkets. The boots are warm with a warm lining and I believe this beautiful scarf is originally from Mypashmina
Im not quite sure, but I believe I have seen it before in their web pages. I just love the scarf!"

8 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt!
    Kengät näyttävät siltä, että niillä voisi olla hyvä kävellä myös pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät on tosi mukavat jalassa! Ja huivi on ihana ja lämmin. Pakkasta odotellessa...:) Hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  2. Kivat kengät ja huivissa on ihana värisävy. Tosi löydöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tykkään huivista tosi paljon, tuollainen kauniin beige vielä puuttui kaapista...:)

      Poista
  3. On aina mahtavaa tehdä noin upeita löytöjä ! Monesti koluan kirpparit löytämättä yhtikäs mitään ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ei todellakaan löydy mitään...:( Mutta koska ei voi koskaan tietää niin pitäähän niitä aina koluta, eikös vaan? Hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  4. Onpa kivoja löytöjä, lyhdyt ovat ihania tässä pimeydessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Lyhtyjä ei todellakaan tässä pimeydessä voi mitenkään olla liikaa...:D Eihän? Näin ainakin perustelin hankintaani.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)