keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Maalaisen näköinen...Koska muutama päivä on mennyt edelleen sairastaessa, päivän asu on jo maanantailta, tosin sekin etukäteen kuvattu. Koska aamulla satoi, takkina oli öljykangastakki ja kaulassa vielä ruudullinen kaulaliina. Tämä kirvoitti kollegalta aamulla kommentin. " oletpas tänään... hiljaisuus, niin maalaisen näköinen"...:D Taisin todella olla sitä! Sadevarusteilla on todella ollut käyttöä tänä vuonna...:( Saisi jo vähän vaihtua talvisemmaksi ja vaaleammaksi tuo keli! 


Hyvää viikon jatkoa kaikille!" Todays outfit is actually from monday. My friend at work commented the outfit as country style. On top of this I had a wax jacket on with a tartan scarf. "

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä mielestäni tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo minustakin on kiva ja kaunis kokonaisuus! Eikä se mikään maalainen ole, vaikkakin ensikerralla voit toki aina sanoa, että se on muotia se brittien coutry side look :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Heh...Itseasiassa aika käytännöllinen tuo brittien countryside look tänä talvena! Olen ristinyt monta kertaa kädet ja kiittänyt uudesta lämpimästä ja säänkestävästä öljykangastakista!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)