lauantai 29. syyskuuta 2012

Kirppislöytöjä syksyn varrelta...


Tässä muutamia syksyn varrella tekemiäni edullisia kirppislöytöjä. En ole niistä erikseen postaillut, joten ajattelin esitellä muutamia niistä. Minusta on kiva kierrellä välillä kirppiksiä, sieltä tekee joskus parempia löytöjä kuin kaupoista. Ja tuhdisti edullisemmin. Kaikki eivät tietysti välitä käytetyistä, mutta minulle se on myös osa ekologista kuluttamista kuten olen jo varmaankin aikaisemmin maininnut. Yritän kierrättää myös omat vanhat vaatteeni parhaani mukaan. Kirppiksiltä osaa jo napsia löydöt kun on niitä riittävästi kiertänyt. 
Ylläolevassa kuvassa komeilee muutama lämmin neule ja jo esittelynsä saanut poncho. Graafinen neule on suomalainen merinovillaneule ja vaaleampi neule lienee villa/kashmir sekoitetta. Myyntilapussa luki kashmir, mutta laput oli nappaistu irti, joten se jää arvailun varaan. Lämmin kuitenkin. 


Vaaleampi laukuista on Hunter-merkkinen, jonka lykkäsin pesupussissa koneeseen 40 celsiusasteeseen ja siitä tuli kuin uusi. Se on ollut jo useasti käytössä.  Tummanruskea on vanha hieman huonokuntoisempi, kuitenkin käyttökelpoinen nahkainen Mulberry.


Sitten päästäänkin tähän kaulaliinaosioon! Ne ovat suuri heikkouteni ja kirpparilta olen bongannut nämä kaunokaiset tänä syksynä. Punaruutuinen tulee hyvään käyttöön uuden punaisen takin kanssa ja kaunista beigeruudullista olen etsinyt (siis muualtakin kuin kirppikseltä) jo kauan, joten tämä oli oikea taivaan lahja! Lisäksi tuo Gantin ei minkään värinen kashmirkaulaliina on hyvä lisä, koska se sopii väriin kuin väriin! Joten tänä syksynä ei kaulaa palella...:)


Värejä on vähän vaikea saada toistumaan nyt kunnolla kun valoa on vähän, kuvat ovat vähän pliisun värisiä, pahoittelen. Tämä beigeruutuinen kaulaliina on minulle vähän arvoitus, siitä on kaikki laput poistettu. Saattaa olla vaikka akryyliä, mutta villalta se kovasti tuntuu ja olen aivan varma että olen jossain nähnyt samanlaisen. Joko jonkun päällä tai jossain blogissa. Jokatapauksessa, kaunis se on. Siinä on hieman vihreää ja sinistä sävyä myös.

Minkälaisia kirppislöytöjä teidän kaapistanne löytyy? 

Ihanaa ja mahdollisimman sateetonta viikonnloppua!





" I havent done any individual postings on everything I have found from the local flea markets during this Fall, but here are some of them. Couple of warm knits, the graphic one is merino wool and the other supposedly cashmir. The beige bag is Hunter and the dark brown is old Mulberry bag. I specially enjoy these new scarves that are made of wool and cashmir. Have a nice Weekend!"

11 kommenttia:

  1. Kivoja kirppislöytöjä! Tänään löysin lakanan, verhon ja alushameen.Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja löytöjä sinullakin! Katselen aina myös kirppiksellä jos olisi lakanoita tai kankaita, joista voisi tehdä kivoja koristetyynyn päällisiä, mutta aika harvoin on.

      Poista
  2. Ihania nuo kaulahuivit. Olen löytänyt kirppikseltä aika ja kaikkea, jos tulee vikaostos, niin sekään ei harmita niin, kun usein ovat edukkaita....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Huivit eivät olleet todellakaan hinnalla pilattuja, mutta luulen että jokainen oli tällä kertaa nappiostos. Jos tulee huteja, laitan sitten vaan kiertoon takaisin. Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  3. Hienoa että maailma yllättää! - Graafinen musta-valkoinen neule kaapissasi on todellinen ylläri, ELÄKÖÖN kaikille uusille mahdollisuuksille! Sinänsä tervettä joskus kokeilla juttuja jotka eivät niin "omaa juttua", tuttua ja turvallista, tiedä mitä löytöjä tekee. Vähintäänkin näyttää ympäristölleen ettei ole ennakoitavissa - eikä sekään ole paha juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nooo... eipäs nyt innostuta! Jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin se on tummanharmaa/valkoinen. Mutta joo, tunnustan että outo valinta mulle, mutta näytti hyvältä jostain ihmeellisestä syystä mun vaalean naaman rinnalla...:)) Nyt mulla on vaan kamala ongelma. Eihän mulla ole MITÄÄN huivia joka sopii tuon kanssa...vink,vink... Oikeasti. Ei ainuttakaan. En omista yhtään mustaa huivia. Kerran yritin tilata mustaa perushuivia jostain nettikaupastakin ja kone ilmoitti ystävällisesti: "tuote loppuunmyyty" jotenka totesin että antaa olla...:D

      Poista
  4. Tykkään tuosta Mulberryn laukusta, kerro jos joskus haluat päästä siitä eroon ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään mielessä...:D Lupaan että jos luovun siitä, olet ensimmäinen jolta kysyn huolitko sen. En ole sitä vielä käyttöön ottanut, mietin vielä että miten saan siihen yhden puuttuvan niitin. Vanhukselta raukalta kun puuttuu niitti...:(

      Poista
    2. Kiitos, että saan etuosto-oikeuden ;-D. Voisikohan suutarisetä tai -täti auttaa niitin kanssa?

      Poista
  5. Minä olen kammottavan huono kirppisten kanssa. Jotenkin olen alistunut siihen, että en kertakaikkiaan löydä mitään kirppareilta. Toisaalta sitten kun semmoiselle menee, niin vaikuttaa että pyydetään suunnilleen samaa hintaa kuin aidostakin. Toki laatu saa maksaa, mutta jos uusi maksaa vaikka 10€ niin käytetystä tuskin maksan 9€.

    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut. Monta kertaa tulee ihmeteltyä miksi ihmiset vielä kaiken lisäksi vievät likaisia ja rikkinäisiä vaatteita kirpputoreille. Kuka ihme niitä ostaa? Sitä minä en jaksa ymmärtää! Luulen että kirpputorihinnat on suorassa suhteessa asuinpaikkaan. Mitä kalliimpi ympäristö, sen kalliimmat hinnat. Ainakin Helsingin liepeillä. Minä kun asun nykyään täällä periferiassa, niin lähimmät kirpputorit löytyvät Järvenpäästä ja siellä on suurimmaksi osaksi vielä kohtuullisia hintapyyntöjä. Kallein noista kuvan kaulaliinoista maksoi 4 euroa (tuo Gantin kashmir kaulaliina), joten ei minusta kovin kalliita.

      Hyvää alkavaa viikkoa myös sinne!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)