torstai 13. syyskuuta 2012

Päivän retrot...:)

Oli kolea ja kostea aamu, joten tänään pääsi kirpparilta hankittu retrobleiseri päälle. Tykkään siitä kovasti! Samalla ekaa kertaa päällä Mangosta hankittu aika edullinen neule, joka on ihanan pehmeää ja lämmittävää silkki-kashmir sekoitetta. Perustelin hankintaa itselleni sillä, että tarvitsin ohuen lämpimän neuleen, joka mahtuu bleiserin alle...:)) Ja siinä on totta toinen puoli. Nimittäin mitä enemmän tulee ikää, sen kylmemmältä tekokuidut tuntuvat. Se on ihmeellinen juttu. Merinovilla, kashmir ja silkki sen sijaan lämmittävät ihan sisälle asti, eivätkä kuitenkaan hiosta. Tuntuu että niveletkin nauttivat siitä lämmöstä. Olisi kiva kun useamminkin tekisi edullisia kashmir, villa tai silkkisekoite löytöjä!


Maha tietty pönöttää tälläisen vähän niukan perusneuleen kanssa, mutta sitä voi vähän tasapainottaa huivilla tai bleiserillä. Minkäs teet kun on tälläinen tasapaksu pötikkä, tärkeintä on ettei anna sen turhaan vaivata. Pitkänä huivi tietysti peittäisi vielä paremmin. 
Sydämmelliseti tervetuloa lukijaksi Maati!
"It was a chilly and wet morning today so I took out my new retro jacket from the local flea market. The new silk-cashmir sweater was also a good choice for the chilly morning. Its funny how you learn to appreciate real wool, cashmir and silk when you get older. They really really make you feel much more warm than any synthetic fibres. Im going to use this combination with both high heels and low heels. "

10 kommenttia:

 1. Akka! Sä oot laihtunut! Kerrot heti millä kontilla!
  Näyttää hyvältä!
  t. nimierkki aina nälkä ja koko ajan jano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö... En ole käynyt puntarissa, se masentaa, mutta voin vakuuttaa että elopainoa on ihan samanverran kuin ennenkin! Ei se mihinkään häviä vaikka mitä tekisi! Luulen että viininpunainen kaventaa, vähän niinkuin mustakin...Tilaanko sulle kanssa Mangon neuleen? Voidaan olla sitten melkein kaksoset...:)) Vinkki: o-aukkoisena värit olivat valkoinen ja tämä, v-aukkoisena muistaakseni vihreä ja tummanharmaa.

   Poista
 2. -siis millä konStilla?!
  (meni pullanmuru keuhkoon niin tuli näppäinvirhe)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei ainakaan pullansyönnillä...:)) syöt tietty niitä megahyviä pullia joita taannoin leivoit, enkä ole saanut edes maistiaisia...:))

   Poista
 3. Kiva kokonaisuus ja nuo kengät, sellaiset haluaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis ratsastuskengätkö? Nuo on mun todella vanhat ratsastukengät, jotka ovat maanneet kaapissa odottamassa, josko aloittaisin harrastuksen uudelleen. Sun täytyy käydä jossain ratsastusliikkeessä katsomassa saisiko tuollaisia vielä edullisesti. Muistaakseni eivät olleet edes kovin kalliit. Olen luultavasti hankkinut ne jostain alesta...
   Hyvää Viikonloppua!

   Poista
 4. Kauniin värinen neule, sopii ihanasti syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda. On kaunis, ja oli ihana saada vähän vastapainoa ainaiselle beigelle...:) Kyllä syksyssä pitää olla värejä!

   Poista
 5. Oi kun olet taas klassisen tyylikkäänä liikkeellä. Neule on todella kaunis!

  Oikein hyvää viikonlopua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Sieltä se on Mangon verkkokaupasta tilattu, eikä minusta ollut hinnalla pilattu. Tuli vielä alle kahdessa päivässä työpaikan respaan! Tosi nopea toimitus.

   Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)