tiistai 4. syyskuuta 2012

Syyshaaveita...

Täällä ollaan vielä kotona flunssan kynsissä, joten päivän asu postauksia ei tule ihan vielä. Eilisen lääkärireissun asussa nenä punaisena ei ollut paljon postaamista, joten kollaasit jatkuvat vielä. 

Tämän kollaasin lähtökohtana olivat nuo Eccon Sculptured saappaat. Ne ovat minun haaveeni, mutta taitavat haaveeksi jäädä hintansa (lähes 200 euroa) vuoksi. Väri on mielestäni superihana ja kuten Eccon kengät yleensä, niin ovat taatusti supermukavat. Omistan yhdet Eccon punaruskeat mokkasaappaat, jotka ovat siis kenkäkaappiini päätyneet second handinä kirppisreissulta. Ne ovat aivan mielettömän hyvät jalassa, niissä seisoo vaikka 2 päivää jalkoja väsyttämättä, mutta niissä on hieman pitkä kärjet, jotka eivät kaikkien silmää miellytä. Niitä tulee kuitenkin käytettyä jonkun verran hameen kanssa. Jostain syystä Eccolla on tänä vuonna aivan mielettömiä naisellisia saapasmalleja valikoimassa. Kannattaa käydä kurkkaamassa http://shopeu.ecco.com/fi/fi En ole aivan varma kuinka kauan Ecco:lla on ollut tuo oma nettikauppa. 

Kollaasin muut osaset ovat edc:n trenssi, Esprit collection hame, b.young neule, Espritin laukku, huivit Soaked in luxury ja bud to rose ja hanskat Boozt Ewylina ja vyö Pieces. Lienee tarpeetonta mainita että tuon trenssin kanssa sopisi ihanasti myös Burberryn Novacheck kuosi tai Mulberryn ihanat kaulaliinat. Valitsin tähän kuitenkin edullisempia kukkarolle ystävällisempiä vaihtoehtoja."Since Im still home with the flu, there is no outfit of the day postings, just another Autum collage. The center piece here are the Ecco boots. Ecco has several amazing boots for this Autum, can can check those out in the Ecco online store. "

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Kaunista keskiviikkoa sinne! Olo alkaa olla jo kohenemaan päin, joten huomenna taas töihin!

   Poista
 2. Olet taas löytänyt niin kivoja juttuja tuohon kollaasiin. Joo, ja nuo Eccot on aivan täydellisen väriset, wau.

  Pikaista paranemista!

  ps.blogissani on sinulle tunnustus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja kyllä nuo Eccot on niin kauniit! Värin takia minäkin niihin ihastuin, vaan mallikin on hyvä, supernaisellinen. Täällä on flunssa jo melkein selätetty ja huomenna taas töihin! Täytyy käydä kurkkaamassa tuo blogisi...:)) Aurinkoista keskiviikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)