maanantai 10. syyskuuta 2012

Piti olla maanantai päivän asu...Tästä piti tulla maanantaiaamun asu. Nämä kuvat on siis napattu sunnuntai iltana kun kokeilin mitä maanantaina päälle. Siksi hiuksetkin kotoisasti hieman hapsottavat sinne ja tänne. Tämän aamun ensimmäinen meno on kuitenkin eläinlääkärin päivystykseen lähtö, joten asu jää toiseen päivään tälle viikolle. Tässä eläinlääkärin aukeamista odotetellessa päätin kuitenkin postata kuvat teille.


"This was supposed to be todays outfit, but since Im forced to go to the vet emergency clinic when it opens Ill have to pass wearing this outfit today. Its going to be tomorrows outfit hopefully"

7 kommenttia:

 1. Oi että tuo bonco on kivan värinen ja kokonaisuus muutenkin todella kaunis. Aivan ihania tämmöiset vaaleat värit syksylläkin, vaikka ei ehkä se ihan vitivalkoinen enää kuitenkaan.

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Poncho on minusta kiva, voisin ottaa mieluusti vaatekomerooni tummemmankin sävyn tämän kaveriksi. Kuva ei taida tehdä ihan oikeutta poncho paran värille. Se on oikeasti kitin värinen. Hassua, en olekaan aiemmin tullut ajatelleeksi että todentotta mun syysvaatteet on aika vaaleita...höh. Asia pitää korjata tuota pikaa! Mitenkähän olen onnistunutkin haalimaan aika vaaleita sävyjä.

   Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vaaleus on pop!
  Muutaman päivän takainen musta olikin sulla ihan silmiinpistävä - positiivisesti kylläkin - enkä ole koskaan ajatellut ettet käytä mustaa. Se oli tosi ryhdikäs juttu, älä hylkää sitä. Mutta pukeudu vaaleaan sitten kun mä oon dementikko niin tunnistan sut!! :-)
  Kauniita sekä ponco että toi pitkä neule, toi pituus pukee pitkää ihmistä.

  Yhden postauksen haluaisin syystakista!

  toivoo nimimerkki "ilman takkia syystuulissa...."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vaaleus on pop? Sano se kaikille muotilehdille, joissa vilistää viininpunaista, ruosteenväristä, poltettua oranssia, okraa, tupakanlehden ruskeaa...:)) Nyt vasta huomasin näistä kuvista miten out-of-date mun vaatekomeron sisältö on... Mutta joo, tavallaan vaaleuskin on mun juttu. Ole huoleti, en pukeudu enää vanhainkodissa mustaan... ei se näytä somalta vitivalkoisen tukan kanssa...:)) Myönnän kyllä että tummat värit tekee enemmän ryhtiä. Varmaan vielä palaan mustaankin. Kun tulee eka tosi kylmä aamu, niin sit näet mun uuden punaisen syystakin lerpakkeen. Se on ihan kiva, mutta ihmeellisen laskeutuvaa kangasta, ei ollenkaan ryhdikästä... Pitäsi kaivaa saappaat kaapista sen kanssa.

   Poista
 4. Hyvä kokonaisuus! Näytät kivalta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Riitta Sinikka! Pochoon on niin ihana kääriytyä syksyn tullen...:)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)