perjantai 14. syyskuuta 2012

Perjantai lainahöyhenissä...
tai ainakin nahkatakissa...:)) Tälläinen miesten 50-luvun tyylinen miesten nahkatakki oli ilmestynyt roikkumaan eteiseen ja sain siitä inspiraation päivän asuun. Kuvat on siis otettu eilen illalla, kun inspiraatio alkoi kukkimaan ja valotus ei sen vuoksi ole paras mahdollinen, hiuksista nyt puhumattakaan. Mutta kuvitelkaa tämä sama asu vähän siistimmän hiuskuontalon ja meikin kanssa niin saatte jonkinlaisen kuvan päivän asusta...:) Pyydän anteeksi kuvien tasoa.

Ja huomatkaa, taas mustaa! Mutta en voinut vastustaa kiusausta kokeilla minkälaisen asukokonaisuuden saisi takista. Leopardiprintti huivi kruunasi minusta tämän jutun! Voisin käyttää komboa useamminkin kunhan keksisin siihen jonkun toisenlaisen paitavaihtoehdon. Joskus miesten vaatteista tulee hauskoja juttuja. Tuleeko teille mitään ideoita mieleen toisenlaisesta paitavaihtoehdosta? Kaulukseton paitapusero? Toppi? Toppi voi jo kyllä olla liian kylmä syksyyn. Hyvää Viikonloppua kaikille! Pitäkää sadehatuista lujaa kiinni, siihen malliin tuulee jo!


"

I found this mens jacket hanging in my closet for some odd reason so I desided to borrow it for the outfit of the day. I liked the combo and had fun stepping little outside of my comfort zone. Id would like to have some more shirt ideas with it though. "

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Mukavaa viikonloppua myös sinne! Ensi viikonloppuna tulossa kirpputoritapahtumaan vanhalle suksitehtaalle!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)